- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen TV-t vegyek?
- Socket AM5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
köszi, majd megnézegetem őket

én webcomicból csak az xkcd-t, meg az order of the stick-et olvasom rendszeresen, csak azok kicsit más stílusúak. az xkcd-t amúgy egyértelműen egy linuxos arc csinálja, de amúgy nem erköré épül az egész többnyire, csak néha előjön. viszont vicces szerintem, legalábbis matematikusok és fizikusok számára. (bár az eleje elég fura, látszik, hogy inkább olyan rajzblognak indult, nem egy konkrét története van). -
törölt tag
nyilván van több projekt is, én azt a kettőt próbáltam ki, amit írtam, de inkább kevesebb mint több sikerrel. litestep alatt mentek az alap dolgok, de játékok már nem nagyon. astonshell meg valahogy lassan de biztosan meghalt (először sokkal gyorsabb volt az explorernél, aztán ez szépen megváltozott), plusz a stabilitásukkal is voltak gondok.
amúgy igény szerintem lenne rá, csak az is közrejátszik a dologban, hogy ezek fizetősek is (mondjuk a KDE gondolom nem), így eleve kevesebben próbálják ki, használják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 1969. október 29.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest