Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
köszi, majd megnézegetem őket
én webcomicból csak az xkcd-t, meg az order of the stick-et olvasom rendszeresen, csak azok kicsit más stílusúak. az xkcd-t amúgy egyértelműen egy linuxos arc csinálja, de amúgy nem erköré épül az egész többnyire, csak néha előjön. viszont vicces szerintem, legalábbis matematikusok és fizikusok számára. (bár az eleje elég fura, látszik, hogy inkább olyan rajzblognak indult, nem egy konkrét története van). -
törölt tag
nyilván van több projekt is, én azt a kettőt próbáltam ki, amit írtam, de inkább kevesebb mint több sikerrel. litestep alatt mentek az alap dolgok, de játékok már nem nagyon. astonshell meg valahogy lassan de biztosan meghalt (először sokkal gyorsabb volt az explorernél, aztán ez szépen megváltozott), plusz a stabilitásukkal is voltak gondok.
amúgy igény szerintem lenne rá, csak az is közrejátszik a dologban, hogy ezek fizetősek is (mondjuk a KDE gondolom nem), így eleve kevesebben próbálják ki, használják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Chrome
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest