Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
hocico
tag
jóféle
47 db DVD-nyi xxx képgyűjtemény eladó **** keresek: Dishonored tarot kártya, Quake 3 a Steamen **** virtual-analog szintetizátorok, lego készletek
-
Findzs
addikt
nekem is cx400 van és nekem is felpörög terhelés alatt
de érdekes mert új korában nem emlékszem ilyesmire"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
törölt tag
Nekem passzív VGA (HD4350), plusz WD EcoGreen HDD csinálja a csendet. Ja és a BE2350 (45W) CPU ventije alig forog, meg Foxconn ventiszabályzós táp (300W).
Ehhez képest a házventi, ami kifejezetten csendes fajta már hallható, így azt le is kapcsoltam. -
MiNiM
tag
nekem postásgumi+integrált vga+passzív procihűtés, néha a tápom kicsit hangosabb a kussnál, de annyi kell
Anyámmal élek, babettával járok, és ne legyek kemény?
-
madstunt
addikt
ti aztán túlbonyolítotok mindent. a csendes gép titka az áramszünet vagy a keresztbevágott tápkábel
-
agemate
addikt
A legújabb videokártyáknak általában terhelésnél sincs vagy csak minimális a hangjuk, persze régieknél ez nem igaz.
Sajnos ezekkel a lyukacsos házakkal ez a baj, minden kihallatszik belőlük.
Szerencsére nálam nagy csend van, persze ha játszom a táp már hangos, de akkor meg üvölt a két nagy Sony hangfal, ami bőven elnyomja a tápot. -
proci985
MODERÁTOR
hja, a vinyó. az elsőszériás raptor benne volt, hogy a CM690et három hét után cseréltem (egyéb indokok: inkompatibilitás a cpuhűtővel, nulla zajszűrés vs üvöltő gyári hűtő).
vidkariból olyan 5770/8800gtig lehet passzivizálni, csak megfelelően nagy borda és egy szellőző ház kell. procihűtőből szintén van akkora, ami passzívan elbír egy quadot alapórajelen (ez tapasztalat). mmint rendes 95Wosat is. vinyók macerásak: ideális az elöl lefalazott, ajtós ház, kipárnázva, gumibakokkal, acélvázzal (hogy ne remegjen).
ja és érdemes halk ventiket használni, teljes passzívnál kompromisszumokat kell kötni: vagy drága lesz és teljesítményben korlátozott (TDP!) és meleg, vagy lassú, vagy a pumpának is van hangja, vagy remote desktop kell.
halk ventikkel/szabályozókkal már lehet kompromisszumokat kötni, pl csak játék alatt zajongó ventikkel.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
zH.
senior tag
az enyémet lekéne kötni nehogy elszálljon ,mer' olyan hangja van.. de am nemzavar.. csak a hőfokokkal ne legyen gond. 692 remélem halk lesz ,ez a sharkoon 2évet szolgált ,mostmár nincs fent az oldallap. jó is volt. bár elég rossz állapotba van. megjön a másik ház rendbehozom.
> nincs rossz állapotba ,csak elöl ki van véve 1 rekesz ,meg az első venti ki van szedve.. de akkor is megcsinálom.
[ Szerkesztve ]
just be
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Megszokás kérdése engem speciel nem mert nem arra koncentrálok
+fejhallgató sem árt ha vanZotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
agemate
addikt
válasz Szten Márs #6 üzenetére
Corsiar CX400. A gépem az adatlapomnál.
Azért az túlzás, hogy nagyon hangos, de lehet hallani a hangját terhelésnél. Amíg 4850-em volt, addig terhelésnél is csöndben volt.Kalandor: Én szeretem, ha valami minimális hangja van a gépnek, legalább hallom, hogy megy De azért az szép, semmi venti nincs a notiban?
-
agemate
addikt
válasz Szten Márs #6 üzenetére
Corsiar CX400. A gépem az adatlapomnál.
Azért az túlzás, hogy nagyon hangos, de lehet hallani a hangját terhelésnél. Amíg 4850-em volt, addig terhelésnél is csöndben volt.Kalandor: Én szeretem, ha valami minimális hangja van a gépnek, legalább hallom, hogy megy De azért az szép, semmi venti nincs a rendszerben?
-
agemate
addikt
Nálam is a HDD a leghangosabb idle-ben, terhelve a tápegység hangja jön elő, nem is kicsit
-
The DJ
addikt
Sose foglalkoztam tudatosan azzal, hogy halkítsam a gépem, de jelenleg egész jól sikerült összejönniük a dolgoknak
Egy 14 centis ventivel rendelkező 500 Wattos tápegység, egy Hyper-TX 2 hűtő és a VGA hűtője az, ami kavarja a levegőt a házban. Az első két eszköz nagyon halk és hatékony, szinte alig csap zajt. A VGA hűtője kicsit kakukktojás, de amúgy is le lesz cserélve az egész hamarosan, úgyhogy egyelőre elviselem. A HDD a leghangosabb pont jelenleg. Onnan tudom, hogy bekapcsoltam a gépet, hogy hallom, amint felpörög
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Armahun
addikt
válasz Szten Márs #2 üzenetére
Próbáld meg valamire felfüggeszteni, például postás gumi.
Hatalmas lehet vele halkítani.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Szten Márs
nagyúr
Nálam most a vinyó a leghangosabb alkatrész a gépben, azt leszámítva totális kuss van - egyszerűen gyakorlatilag nem hallani semmit. Mámorító érzés kb. 13 év traktorszerű gépei után Mondjuk ehhez kellenek olyan apróságok, mint egy Corsair CX400 táp, meg a videókártyaventi teljes száműzése a videókártyával együtt és hasonlók (Alaplapi integrált VGA rulez, úgysem játszom évek óta )
-
Én bicikli belsővel szoktam a merevlemezt halkítani. Át kell fűzni a tartón, így a lemez oldala meg a keret közé kerül. Utána nem egyszerű visszatenni a helyére a vinyót, de ha sikerül akkor nem fog rezegni
A ventilátorokhoz meg vettem potmétert, illetve volt amit átkötöttem 5v-ra, és máris halk lett.<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- PlayStation 5
- Steam topic
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest