Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamyno
tag
#3 bambano
Igen, a ponttal és vesszővel voltak gondok. Igazából az awk-nak, sed-nek, tail-nek a man-ját nem volt időm végig olvasni, ezért lett ez. Ezért is szeretem, mert egy dolgot sokféleképpen meg lehet oldani. Mondhatni, a végletekig lehet bonyolítani. Igen.. van még mit tanulnom.#5 pet007
A Zyxelen alapból linux van és tud mindent ami nekem kell. NAS for free-n gondolkodtam, de nem biztos, hogy jobb lenne. -
Adamyno
tag
LOL.. Valahol el kell kezdeni
Amúgy köszi a linket, majd bedobom, ha már lesz valami életképes verzió, ez még csak alpha 0.0.1.
Addig nem akarok feleslegesen terhelni senkitAlapvetően úgy akarom csinálni, hogy lehetőleg minél kevesebb külső programot használjon, inkább olyan módszerek kellenének, amik alapból benne vannak a rendszerek többségében. Pl. cat /proc/akármi. Még a top szerintem belefér, a sensors szerintem szükséges, de ebben sem vagyok biztos, mert van egy /sys/class/thermal/thermal_zone... csak az a kérdés, hogy ez alapból benne van-e mondjuk egy ubuntuban. Majd letesztelem másik gépen. Az ifstat pedig egyértelműen külső program, majd valamit kitalálok helyette ami közelebb áll a rendszer lelkivilágához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED monitor topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- CPU léghűtés kibeszélő
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest