- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Érdekes dolog ez felbontás dolog mobilon meg tableten. Szerintem kell a nagyobb felbontás mint egy monitoron mert nagyon közelről nézed. Max 30 centi. De akár még közelebbről is. A monitoromat (24" 1920*1080 IPS) minimum 60 centiről de inkább 80-100 centiről nézem. Sokat számít a távolság.
Nekem egy Acer Iconia Tab A700-am volt 1920*1080-as felbontással. Ha nagyon közelről (1-2 centiről néztem) akkor látszódtak a pixelek 10 colon, de normális használat mellet már nem. Persze nyílván szebb egy magasabb felbontás, de mivel a tartalmak többsége maximum HD túl sok gyakorlati haszna nincs. A filmek, youtube videók inkább max 1080p-ben jönnek ki, képekből is csak kevés van ami e feletti felbontású lenne. Játékoknál csak az aksit szívja, egyedül könyv olvasásánál és böngészésnél jelent komoly előnyt szerintem. Ott viszont ténlyeg jó a nagy felbontás. -
boletus
aktív tag
Én láttam Nexus 10-et. Sőt, három hónapja csodálom,most is ugyanolyan örömmel veszem a kezembe,mint amikor először kapcsoltam be ezt a csodálatos készüléket. Nagyon is egyet értek Veled.
Hobbifotós vagyok,fákat,növényeket,gombákat(is)fényképezek,sokszor S4 mobillal,majd a képeket "átrakom"a Nexusra. És,következik egy kisebb "csoda"............. -
Hobbbyt
őstag
Dehogy sok.. Láttatok már pl. Nexus 10-et?
Mióta használom, nincs kedvem ránézni a hagyományos felbontásokra... Egyszerűen annyival szebb-simább-jobb hogy a többitől elmegy az ember kedve is.. A 15.6 colos 1366*768 meg kifejezetten borzalmas.
-
pusszycat
nagyúr
Csak a gpu-t kínozza a sok pixel a fhd elég szvsz.
-
Ed3r_X_
nagyúr
melyhez 2560 x 1440 képpontos megjelenítőt választott
Szép kis pixelhalmaz, de feleslegesnek érzem egy tabletre, mikor még a legtöbb monitor is FHD-s.
-
danikollar
őstag
Hazánkban sajnos az árazás sosem a legjobban alakul.
-
nbg
senior tag
Vagy ez lesz az uj Nexus?
-
Spancho
senior tag
Egy ilyen gépért a jó ár az olyan 80-100k között van.
De én egy 40-nek örülnék -
leslie_smith
aktív tag
Érdekes lesz csak mit is takar a jó ár itthon?
-
lenox
veterán
7 collos kene, sima hd-vel es tegra 4i-vel. Remeljuk olyan is lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest