- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tecsu
addikt
Valamit nagyon félreértettél. Senki nem mondta, hogy iylen hardvert kapsz ennyiért, hanem azt, hogy Acer rossz. Méghozzá pont azért, mert összedob mindenféle magas paraméterű hardvert, de minden máson spórol, például a vázon és a hűtésen.
A saját és ismerőseim körének tapasztala talán kevés lenne egy általánosításhoz, de a logika és a benyomás, ami szerint akár Tesco felirat is lehetne az Acer helyett, engem meggyőzött afelől, hogy többet ne vegyek ilyen márkájú terméket és mást is lebeszélek róla, ha tudok.
Persze előfordulhat, hogy az Acer brand valakinek komolyabban cseng, mint a Lenovo, Fujitsu vagy Dell, én inkább veszek ezen márkákból, még ha szerényebb paraméterek is jellemzik a beépített processzort és memórát. "Gamer" cuccot soha nem vettem, de ebből is inkább Asus mondjuk, kicsit többet spórolnék rá, hosszútávon megérné.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest