Új hozzászólás Aktív témák
-
Na igen. Meg itt is a "hókusz-pókusz"-olás a gyártóknál ahelyett, hogy rendesen méreteznék a dolgokat. Én valami olyasmire emléxem, hogy ezek a kis bordázatok a hővezető anyag egyenletesebb elosztását segítik elő, nem a felületet növelik meg.
Vettem egy MSI GT663R-t és annak megdöbbentem a hűtésén; pont a fos MSI csinált olyan noti hűtést amire azt mondtam, hogy végre: minden FET, stab és tekercs rendesen hőcsöves hűtőbordával van ellátva még a videókártyán is. A ventilátor sebessége kézzel szabályozható: pont a "silent" gomb fordítottja; a maximumra tekeri a hűtést. Szóval ilyen szempontból kellemesen csalódtam, de a HannStar gyártótól még nem tudtak elszakadni
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest