Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peak

addikt

válasz audi100td #32 üzenetére

Ez a pick-up&return szolgáltatás pont ezert szar amit te is leirtal, ha en mondjuk külföldikent Magyarorszagon nyaralok akkor itt nem tudom javittatni a gepem, ha meg üzleti uton vagyok itt a munkammal kapcsolatban, akkor vegkepp gaz es elfogadhatatlan.

Te ezt most végképp nem értem. Már kétszer leírtam, hogy TUDOD javíttatni a géped, ha külföldiként magyarországon nyaralsz, vagy akár dolgozol.
    Pontosan ugyan úgy javíttatja a külföldi is, mint a magyar.
    Az ingyenes háztól házig szolgáltatás keretében a KÜLFÖLDI gépet is javítja a brnoi szerviz.
    Azért meg nehogymá a szerviz vagy a gyártó legyen a hibás, hogy a javítás előre nem megállapítható ideje esetleg túlmutat azon az időponton, amig a külföldi állampolgár magyarországon tartózkodik.
    Erről a szerviz MINDIG tájékoztatja a külföldi állampolgárt, hogy CSAK AKKOR vegye igénybe a szolgálatást, ha a készüléket meg is tudja várni bármilyen magyar címen.

Tehát azért tudomásul kéne venni a felhasználóknak azt is, hogy vannak határok, hogy meddig lehet kinyalni a feneküket.

Ha nagybetűvel írok egy-egy szót, azt nyomatékosítani szeretném, nem "kiabálni".
    Ha egy komplett mondatot írnék nagybetűvel, akkor "kiabálnék". :)

Új hozzászólás Aktív témák