- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz Daywalker #24 üzenetére
Én magyar állampolgárként Svédországban élek,rendes tartózkodási engedéllyel.Egyébként semmi köze az Acernek a lakcímemhez,honnan is tudnák hol lakom.
Makogtak rendesen az ügyfélszolgálaton,amikor felhívtam őket,mivel eredetileg egy 5820TG-t akartam venni és érdeklődtem a garancia miatt,mert Magyarországon akartam venni és Svédországban szervizeltetni.
Először azt mondták csak Magyarországon érvényes a garancia.Második hívásnál amikor felhívtam a figyelmüket a weboldalukon látható kitételre,miszerint a garancia átkérhető másik országba,akkor meg azt mondták,hogy igen,így működik.
Aztán a svéd acer kérdésre azt mondta,semmi gond,minden EU-ban vásárolt gépet szervizelnek. -
Daywalker
addikt
válasz audi100td #45 üzenetére
Ad1: Nem kiabált senki, mivel nem csupa nagybetűvel írt, és még felkiáltó jel sem volt. Egy szó kiemelése még nem kiabálás. Provokációt meg végképp nem láttam. Te vetted provokációnak az ő véleményét, pedig ő is csak objektíven írt a dologról.
Ad2: Őt ugyanúgy figyelmeztettem, mint téged.
Ad3: Engem nem érdekel, ki kit pártol és kit szeret, vagy épp nem szeret. Engem az érdekel, hogy itt (és máshol is) rend legyen, mocskolódás nélkül.
Ad4: Senki sem fenyegetett semmivel, csak szóltam, hogy mindketten húzzátok be a féket.
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Peak
addikt
válasz Alchemist #43 üzenetére
Ezt nem értem.
Az Acernek nincs "világgaranciája".
ITW-je van, azaz International TRAVELERS Warranty, azaz nemzetközi UTAZÓ garancia.
Minden Acer gép 1 év ITW garanciával rendelkezik.
A szabályokról pedig itt lehet tájékozódni:
http://www.acer.com/worldwide/support/itw.htmszerk: helyesíráskorrekció
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Peak
addikt
válasz audi100td #41 üzenetére
Oké, értelek.
Ez azt jelenti, hogy ha ausztriában veszel gépet, akkor arra az osztrák törvények vonatkoznak.
Mivel ausztria is (ahogy minden ország) független egymástól, mint törvényi szabályozásban, mind termékpalettában, mind helyi gyártó által biztosított szolgáltatásokban, ezért lehet, hogy az osztrák acer központ másképp oldja meg a gariztatást, mint a magyar.
De Te, mint magyar állampolgár, esetleg magyar-osztrák kettősállampolgár ha ausztriában vásárolsz gépet, akkor az osztrákoknál keletkezik "forgalmi tényező", haszon, eladás... és ha magyarországon javíttatod, akkor magyar szervizköltség.
Ez az amit nem ért meg a felhasználó, hogy nem csak Acer van, hanem országokra bontott piac, üzlet, költségek, stb.
Ezek a szabályozások azért kellenek, hogy védjék az országok a saját piacaikat.
Nem azért, hogy kiszúrjanak a felhasználóval.Jah és béke szeretet szúszá... nem akarok szájkaratézni
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
audi100td
nagyúr
Ez igy tulzottan le van egyszerüsitve, en pl. nagyreszt Ausztriaban elek, mivel nemet klavis gep kellene, nem beszelve arrol hogy itt olcsobbak is az elektronikai cuccok, itt helyben vasarolnek, termeszetesen üzletböl, szamlaval es ennek köze nincs a szürkeimporthoz, mint ahogy annak sem ha nemet eBay-röl veszek egy nemet lokalizacioju hasznalt gepet. Ez a Dell, HP, Lenovo-nal miert nem szamit szürkeimportnak? Talan mert nem az!
[ Szerkesztve ]
-
Daywalker
addikt
válasz Alchemist #35 üzenetére
Látom egyeseknek nehézséget okoz értelmezni a szürkeimport fogalmát. Egy cég szemszögéből az is szürkeimport, ha nem a szabályos úton jutnak a gépek az országba. Sőt, sok termék bejut így az országba, amire még garanciát sem vállalnak, mégis megveszik. Nem a földrajzi elhelyezkedéstől lesz valami szürkeimportos.
A gyártónak akár mindegy is lehetne, hiszen mindenképpen az ő zsebébe vándorol a pénz, csakhogy a különböző országokban futó üzleti egységeknek ez nem tesz jót (de ez egy tök más szempont, a felhasználót nem érdekli).[ Szerkesztve ]
-
Peak
addikt
válasz audi100td #37 üzenetére
Te akkor ezt végkép nem értem.
Ha lenne itthon szerviz, és a külföldi állampolgár beviszi a gépet, de épp el kell utaznia, mielőtt elkészülne, akkor megint csak a gyártó meg a szerviz a hibás?
Ugyan ez megtörténhet bármely más gyártóval is...Nevetségesek a kifogásaid. Tipikusan magyar... semmi sem jó neked...
U.i: jah és ez a kit minek állitok be kérdés... ez az ostobaság netovábbja... az értelmezés totális hiánya
sok esetben az emberek legegyszerűbb összefüggéseket és tényekből eredeztethető konzekvenciákat sem képesek felismerni... de akinek nem inge, nem veszi magára.[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
Pont ezert nem tudja igenybe venni, mert nagy esellyes nem kapja idöben vissza a gepet, csak az oda-vissza szallitas 2 munkanap. Mas, komolyabb gyartoknal ott van a next business day vagy a helyszini garanica, ami azert teljesen mas tema, nyilvan nem gyartotol függ az is, ugye?
Nem kell nyomatekositani semmit, nem vagyok hülye, meg ha annak is nezel es folyton ugyanazokat a fassagokat "emeled" ki, amiket ugy is tudod, hogy felbirok fogni, csak nem tetszik. Ja, igen, csak egyes szavakat kiabalsz, azt sem kene, hanyingerem van modorodtol.
Ugye ti Acer gepeket gyartotok? Emlekszem a sandy bridge hiba bejelentesekor is elöszeretettel alitottad be ugy a varalot, mint utolso mocskos patkanyt, akinek annyi joga van, hogy kussoljon.
-
Peak
addikt
válasz Alchemist #35 üzenetére
igen... "szürkeimport"... beszélgess el azokkal az emberekkel, akik féláron vásároltak spanyol klaviatúrás gépet spanyol oprendszerrel féláron.... magyar! garanciajeggyel...
hivatjuk bárminyek, szürkeimport, orgazdaság, lopott áru, "rizsnek vámolt" IT eszköz... a lényeg ugyan az... bár téged, mint felhasználót ez nem érdekel, érthető okokból.
-
Alchemist
addikt
Ez a cikk az Acer garanciális ügykezelésről nagyon gáz, inkább elveszi az ember kedvét ettől a márkától... és szürkeimport az EU-n belül, WTF?
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Peak
addikt
válasz audi100td #32 üzenetére
Ez a pick-up&return szolgáltatás pont ezert szar amit te is leirtal, ha en mondjuk külföldikent Magyarorszagon nyaralok akkor itt nem tudom javittatni a gepem, ha meg üzleti uton vagyok itt a munkammal kapcsolatban, akkor vegkepp gaz es elfogadhatatlan.
Te ezt most végképp nem értem. Már kétszer leírtam, hogy TUDOD javíttatni a géped, ha külföldiként magyarországon nyaralsz, vagy akár dolgozol.
Pontosan ugyan úgy javíttatja a külföldi is, mint a magyar.
Az ingyenes háztól házig szolgáltatás keretében a KÜLFÖLDI gépet is javítja a brnoi szerviz.
Azért meg nehogymá a szerviz vagy a gyártó legyen a hibás, hogy a javítás előre nem megállapítható ideje esetleg túlmutat azon az időponton, amig a külföldi állampolgár magyarországon tartózkodik.
Erről a szerviz MINDIG tájékoztatja a külföldi állampolgárt, hogy CSAK AKKOR vegye igénybe a szolgálatást, ha a készüléket meg is tudja várni bármilyen magyar címen.Tehát azért tudomásul kéne venni a felhasználóknak azt is, hogy vannak határok, hogy meddig lehet kinyalni a feneküket.
Ha nagybetűvel írok egy-egy szót, azt nyomatékosítani szeretném, nem "kiabálni".
Ha egy komplett mondatot írnék nagybetűvel, akkor "kiabálnék".[ Szerkesztve ]
-
gyikhuszar
tag
Egyébként az alkatrész ellátottság illetve a hozzáértés a legtöbb kihelyezett márkaszervízben hagy némi kívánnivalót maga után (pláne az elvégzett munka minősége). Biztos sokan jártatok már úgy (vagy ha más nem, akkor ismerős stb), hogy elvitte a közelben lévő márkaszervízbe a cuccost és hetekig volt ott ilyesmi indokokkal: bevizsgálás folyamatban(1hét); megrendeltük az alkatrészt (1 hét); megjött az alkatrész, de nem jó/nem bele való így megrendeltük az újat (1hét); nincs még kész (1hét); nem tudjuk helyben megjavítani, megy az európai központba (2 hónap). Nem mondom, hogy ez általános de nem is ritka!
-
audi100td
nagyúr
Nem az ertelmezes hianyzik, egyszerüen hianyos a cikk, de akarhogy is nezem, az Acer sehol sincs a Dell-hez vagy Lenovo-hoz kepest. Egyebkent telefonon beszelni valakivel nem ugyanaz, mint ha ott vagy szemelyesen, ahol akar magad meg tudod mutatni a gepen, hogy mire gondolsz, föleg ha esetleg nem vagy müszakilag teljesen kepben, marpedig a vasarlok többsege ilyen.
Ez a pick-up&return szolgáltatás pont ezert szar amit te is leirtal, ha en mondjuk külföldikent Magyarorszagon nyaralok akkor itt nem tudom javittatni a gepem, ha meg üzleti uton vagyok itt a munkammal kapcsolatban, akkor vegkepp gaz es elfogadhatatlan.
"Már miért ne vehetne készüléket magyarországon. A magyar forrású gépnek magyar viszonteladótól van HELYI lokális garanciája. Védi a törvény is, a fogyasztóvédelmi jogok, akár külföldi állampolgár akár magyar."
Tovabbra is hianyos a cikk!! Es kerlek ne KIABALJ! köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Peak
addikt
válasz audi100td #30 üzenetére
Közvetlen kapcsolatba tudsz lépni a szervizzel TELEFONON, EMAILBEN, WEBES felületen keresztül. Elmondhatod szóban, küldhetsz képet, videot bármilyen problémádról, részletesen bejegyzik a hibajegybe az általad elmondott szimptómát, amit aztán a technikus részletesen be is vizsgál.
Szerintem nevetséges kifogásként azt felhozni, hogy nem 1,5 méterre vagy a szakitól. :S
Megint csak ÉRTELMEZÉS:
Ha egy országban nincs lokális szerviz, akkor ott futár szolgálat van.
A futárszolgálat u.n. pick-up&return szolgáltatás, tehát a csomagfelvétel országa meg kell egyezzen a kiszállítás országával. Ez nem az Acer miatt van így, hanem a futárcégek feltételei miatt.
Ha pedig olyan országban van a gép (bárhol), ahol van szerviz is, akkor oda a külföldi állampolgár BEVISZI a készüléket, majd ha elkészült ELHOZZA.
Tehát NEM viszik a segge után, hanem Ő jár utánna.Akkor most ez végül is nem könnyebbség egy külföldi állampolgárnak magyarországon?
Hát dehogynem!***
Megint csak az értelmezés hiányzik.
Már miért ne vehetne készüléket magyarországon. A magyar forrású gépnek magyar viszonteladótól van HELYI lokális garanciája. Védi a törvény is, a fogyasztóvédelmi jogok, akár külföldi állampolgár akár magyar.
-
audi100td
nagyúr
Az Acer azon kevés gyártók közé tartozik, amely csak és kizárólag úgynevezett háztól-házig javítást vállal
Ez a szervizegység helyileg a Cseh Köztársaságban található Brnóban van, tehát a személyes átadás és átvétel körülményes lenne, a futárszolgálat a legjobb megoldás.Ha jol ertem, akkor nem tudok közvetlen kapcsolatba lepni a szervizzel, mi van ha valamit nem javitottak meg (mondjuk olyan hibaja van a gepemnek, ami nem jelentkezik rendszeresen), vagy akar kart tettek a gepembe, hogyan tudok gyorsan es sikeresen egyeztetni a szervizzel? Ilyen esetben gondolom mehet vissza Brnoba a gep, aztan majd ujabb 1 het mulva talan mar minden oke. A masik meg, ha en itt lakom mondjuk Bp-en es lenne helyben szerviz, minden szepontbol egyszerübb lenne bevinni szemelyesen es nyugodtabb is lehetnek, hisz tudom, hogy pontosan, epp hol tartozkodik a gepem es ha valami gond lenne, hol es kivel tudok egyeztetni.
A valóság ezzel szemben az, hogy a szervizbe mászkálás idő- és pénzpocsékolás, az Acer által kínált megoldás a kényelmet és a költséghatékonyságot szolgálja
pofatlan hazugsag
Amennyiben egy külföldi olyan országban jár, ahol nincs lokális szerviz, csak háztól-házig szolgáltatás (például Magyarországon), akkor csak abban az esetben tudja javíttatni a gépét, ha annak javítása után ugyanabban az országban át is tudja venni, ahol feladta javításra. Ha erre nincs lehetősége, mert közben haza vagy más országba kell utaznia, akkor a javítást másik országban vagy otthon kell elvégeztetnie.
Ez igy ebben a formaban nevetseges, egy üzletember ezt nem engedheti meg maganak, de meg egy maganszemelynek is bosszanto lehet.
A hazai garancia érvényesítésének egyetlen feltétele, hogy a magyar állampolgárságú vevőnek Magyarországon értékesített gépet kell vásárolnia. Amennyiben magyar állampolgár külföldön vásárol Acer terméket, akkor a garancia csak a vásárlás országában érvényesíthető, sehol máshol (és természetesen az utazógarancia sem érvényes ez esetben). Ennek az az egyszerű oka, hogy az Acer ezzel a módszerrel akadályozza meg termékeinek szürkeimportját, hiszen egy új termék esetében a garancia fontosabb, mint pár ezer forint megspórolása.
Es ha valaki Magyarorszagon el es külföldi allampolgar, de itthon szeretne vasarolni, akkor mi van? Nem vehet gepet?
[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
Egyszer vettem Acer monitort, az első bekapcsoláskor eldurrant, futár vitte, ott volt 4hétet, és visszahozták úgy, hogy kicserélték a tápját, bekapcs, és megint csak füst, a következő kör 6 hét volt, és megint csak kicserélték a tápját.
-
gyikhuszar
tag
Üdv!
Nekem csupa jó tapasztalataim vannak az Acer garanciális ügyintézésével. Notebookkal volt gond, talán 4-5 munkanap volt az egész. Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy garancia kiterjesztés és véletlen sérülésekre vonatkozó biztosítás is meg lett vásárolva és állítólag ezek a gépek elsőbséget élveznek.
Egyébként az, hogy kinek milyen márkájú gép romlik el az nagyjából mindegy (megbízhatóság szempontjából), mivel gyakorlatilag kb 3 üzem van a világon, ahol notebookokat gyártanak ráadásul ugyan olyan alkatrészekből. Amiben különböznek az az összeszerelési minőség, ergonómia, felhasznált anyagok, zsanérok, garanciális háttér stb, na meg az ár. Én igazándiból Dell-t szerettem volna, de soktízezerrel kaptam volna kb feleakkora teljesítményt. (5740g-434G50MN) -
audi100td
nagyúr
válasz Daywalker #23 üzenetére
De többnyire azert egyszerübb, nem külföldre kell utaztatni a gepet, meg nem rinyalnak, ha Nemetorszagban vasaroltad hasznaltan eBay-en (mi ebben a szürkeimport?), söt van helyszini garancia is, ahogy a Lenovo-nal is. Kijelzöt kellett cserelni a gepemben, felhivtam az ügyfelszolgalatot, nem kerdeztek semmit csak a gep tipus- es szeriaszamat, meg hibaleirast, 10 perc mulva visszahivtak es a kivant idöpontra küldtek egy szerivzest, aki helyeben kicserelte negyed ora alatt a hibas alkatreszt, ehhez kepest az Acer a beka segge alatt van. Ja es nem kell szamla sem a gari ervenyesitesehez, söt hianyzik a seriaszamot igazolo plecsni a gepem aljarol, az is eleg ha a BIOS-bol kiolvassak, de meg ott sem ellenörizte az ürge, csak neki allt a munkanak. Termesztesen vilaggaris, ami egy erösen globalizalt vilagban legalabb opcionalisan elerhetö kellene, hogy legyen a mobil termekeknel, föleg, hogy az Acer-nek is van üzleti szeriaja, bar komolyabb cegek ugy is leginkabb a dell,hp,lenovo triobol szoktak vasarolni.
-
Daywalker
addikt
válasz Avicularia #20 üzenetére
Szerintem ez csak akkor lehetséges, ha elköltözöl és ottahni állampolgár leszel. Ha te pl. Németo-ban veszed, mint magyar állampolgár, akkor ez nem lehetséges. Ha Németo-ban veszed, mint német állampolgár, majd elköltözöl mondjuk Svájcba, ahol megkapod az állampolgárságot, akkor honosíthatod.
A szürkeimport annál bonyolultabb, mint hogy nem fizetnek utána mondjuk áfát vagy bármi mást.
[ Szerkesztve ]
-
D. Balazs
tag
válasz nagysandor88 #16 üzenetére
Nekem Dell gépem van, de ugyan ez a művelet kereken 1 nap volt.
Szerdán délelőtt felhívtam őket és Csütörtökön már hozta a futár.
Illetve már a winyóm is halt meg és annál 2 napot kellett várnom.
Szóval biztosan jó az Acer Garancia, de azért a várakozási időn lehetne javítaniuk. -
KoLa_2
csendes tag
válasz huskydog17 #19 üzenetére
Megvetted garancia kiterjesztést, annyi dolgod hogy aktiválod acer weblapján, innentől érvényes, nem bolt intézi, ők csak eladják kiterjesztési csomagot. Ugyanúgy, te küldöd acerhez javításra gépet és ott látják, hogy géphez tartozik kiterjesztett garancia és ez alapján szervizelik.
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
Ezért nem értem,milyen szürkeimportról beszél a cikk.EU-n belül szerintem ilyenről nem beszélhetünk
Azt viszont nem tartalmazza a cikk,hogy a garanciát lehet honosítani.
[link]Jótállási szolgáltatás
A fentiekben meghatározott rendelkezések, kizárások és korlátozások figyelembevételével Ön a Termék tekintetében a Termékhez mellékelt Jótállási Jegyen meghatározottak szerint Ön garanciális szolgáltatásokra jogosult azon országban, ahol a Termék eredetileg először végső felhasználónak eladásra került, vagy a megkívánt lakcím elküldése után az új lakóhelye szerint országban. Ezen jogok gyakorlása az alábbi kikötések és feltételek figyelembe vételével történhet:
1. A javítás a vásárlás helye szerinti országban vásárolt és található Termékek vonatkozásában lehetséges, illetve a megkívánt lakcím elküldése után az új lakóhelye szerinti országban. Az Ön országában található Hivatalos Szervizpartnerek és a Hivatalos Acer Szervizközpontok telefonszámai és egyéb elérhetőségei a Jótállási Jegyen vannak feltüntetve.
-
huskydog17
addikt
Mi van akkor ha valaki egy viszonteladónál vesz Acer terméket és ott helyben vesz garancia kiterjesztést is hozzá? Úgy értem, hogy ez esetben a viszonteladó köteles feladatai közé tartozik a garancia intézése, igaz?
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
eca
tag
Nekem egy ACER V193HQ monitorom van a régi gépemen hullámzott a képe elküldtem javítani azt mondták nincs baja. A régi gépemen most is hullámzik de az új gépen nem
Sajnos az Unió-ban is vannak hülye dolgok, ha nem is adnak világgaranciát szerintem ezzel igazán nem kéne butáskodni ki hol él.
-
nagysandor88
tag
Nekem volt egy acer gépem (3820tg). Meghalt a töltője, 7végbvel együtt 6 nap volt a szerviz, kaptam egy teljesen újat. A DHL vitte az UPS hozta. Korrektül időre jött mindkettő. Szerintem nagyon jó márka az acer már 2 laptomom is volt tőlük bs mindkettővel maximálisan elégedett voltam.
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
Nagyon nyugodt lennék, ha fél Európán keresztül utaztatnák a gépemet...
-
chapo
tag
Futárhoz még annyit, hogy ha olyan a munkahelyed/munkád (mondjuk nem gépsoron dolgozol...), akkor oda is rendelheted őket.
-
erasto
csendes tag
2007 karácsonyakor vásároltam az Acer Aspire típusú laptopomat, ami kb 2 óra használat után meghibásodott - a winchester adta meg magát... Mivel csak karácsonyra jöttem haza a németországi au-pairkedésemből, így vittem magammal a meghibásodott cuccot, és 5 nap volt a vitték-hozták intervallum. 100%-os elégedettség, korrekt kommunikáció, remek kiszolgálás!
Egy negatívum volt csupán: direkt kértem, hogy magyar win-t tegyenek rá, de német lett belőle... Tök mindegy, most is német az oprendszerem
-
Avicularia
veterán
válasz nemmind1_85 #11 üzenetére
Ez itt OFF,de én szerettem volna a hp laptopomat személyesen leadni,de azt mondták a telefonos üfsz.-on,hogy nem lehet személyesen intézni,csak futár által.
Aztán sz@rtak megcsinálni a hűtőjét,úgy küldték vissza állítólag kicserélt hűtővel,hogy ugyanúgy zörgött,és egy hónap múlva meg is állt. -
nemmind1_85
csendes tag
válasz Avicularia #10 üzenetére
HP-val kapcsolatban:
badsectoros volt a vinyóm, bevittem csak a vinyót meg a garancia papírt és 2 nap múlva mehettem az új vinyóért.
Gold partnerhez kell bevinni a HP gépeket, azok helyben javítják ha jól tudom.
-
lujó55
addikt
felesleges.
mondjuk nem is gondolkodok Acerben. -
Daywalker
addikt
válasz Avicularia #5 üzenetére
Csakhogy az Acernél nem a futár hozza a dobozt, hanem neked kell becsomagolni. Egyébként pedig DHL és UPS szállít nekik, akiknek meg lehet adni egy kétórás intervallumot, amikor jöhetnek. Ennyi.
-
nemmind1_85
csendes tag
Engem az érdekelne, hogy az acer garancia ellenőrző oldala működik bárkinek?
http://secure3.tx.acer.com/FindSystem/FindSystem.aspx?title=Information
Nekem folyton a következőt írja:
That does not appear to be a valid serial number, please check the serial number on your computer and try again.
Próbáltam megadni neki a serial numbert illetve az SNID-t is, de semmi.
-
dfdfdf
őstag
válasz Avicularia #1 üzenetére
Akor idpőre rendeled a futárt ennyi ez egész....
-
Gergőke88
addikt
Megvan a véleményen erről a Brnoi szervizről.
3x volt ott a gépen, és mindig visszajött hibásan. A végén egy itthoni szervizbe kellett elvinnem, ahol kicserélték a kijelző kábelt, erre Brnoban nem jöttek rá, de kicserélték a kijelzőt, a burkolatot, a merevlemezt..... -
Daywalker
addikt
válasz Avicularia #1 üzenetére
Akkor odaadod valakinek, hogy adja le a nevedben. Nem hinném, hogy emiatt kéne kivenni szabit.
-
Avicularia
veterán
Igen ,a futáros garancia sz@r,mert ha valaki normálisan napközben dolgozik,akkor ki kell vennie 2 nap szabadságot,hogy leadhassa-átvehesse a gépét.
És mielőtt azt mondanád,hogy lehet a munkahelyen is intézni,nem mindenki dolgozik fix helyen (sofőr,csak hogy magamból induljak ki)
Ja és mi a franc köze van az acernek az állampolgárságomhoz?
Egyébként úgy tudom,lehet honosítani a garit,szóval simán mehet a 'szürkeimport',bár nem értem,hogy EU-n belüli vásárlást miért nevezik így?Áruk szabad mozgása az mi?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Interactive Brokers társalgó
- Androidos fejegységek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Path of Exile 2
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7470 /16GB RAM, 512GB Samsung NVMe/
- Remek áron eladó dobozos új 11.Generációs i5 8gb 256 Microsoft Surface Laptop Go 2 garanciával!
- Lenovo ThinkPad L450, 14" HD Kijelző, I5-5200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 1TB SSD, W10/11, 27% áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest