- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- Raspberry Pi
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipó
őstag
Engem az zavar leginkább, hogy a 30" 2560*1600 felbontás már őskövület időben, több, mint 7 éve piacon van és még mindig nem jutottunk el oda, hogy az ember gondol egyet és vesz egyet. Ha egyáltalán tartanak, nem tudod megfizetni. Ehhez képest az lcd tévék ára 7 év alatt a tizedére esett.
Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
Pipó
őstag
28" 2560x1600, nekem ez volna ideális, de ilyen nincs. Volt már 30" ugyanebben a felbontásban, autós játékokhoz szuper volt, de fps-hez már nagy. Most 27" 1920*1200 van, de ez meg lehetne egy collal nagyobb és egy ugrással nagyobb felbontás. A 16:9-től meg írtózom.
Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
Jack@l
veterán
Persze a casual rétegre gondoltam, nem a dtp-sekre.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
veterán
Amióta léteznek LCD monitorok én mindig csak Acert használtam ,és sohasem voltak problémáim vele,aképük pedig igazán jó.Ez a 32"böhöm is jónak tünik most még egy picit drága de ha lemenne az ára 150 körülre akkor biztosan lecserélném a mostani 26".Azért szívesen megnézném egy 32"LCD tévé melett.
duree54
-
vicze
félisten
Nagyon nem. Nagyon nem mindegy milyen a meghajtása annak a panelnak. Pl. a TV az 8bit-es a normálisabb monitor meg 10bit-es, egy csöppet nagyobb színtérrel. (TV-ből is van 10bit csöppet magasabb árért.) Háttér világítás egyenletessége és egyéb finomságokat meg se említek.
Továbbra is attól függ mik az igényeid. (SPVA nem tudom, hogy egyáltalán melyik modellben van még Samsungnál, de olcsóbban biztos, hogy MVA van.)
-
Chrys_
addikt
Magyar USB van benne: "Az USB hun nélkül sem maradunk:"
-
oraihunter
aktív tag
Szerintem ez egy vállalható alternatíva. És az ára sem horror. Pláne egy év múlva már 150.000-ért.
oraihunter felhasználónak 391 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! Ha sürgős, akkor az adatlapon a telószám (06-30-293-42-53), de számkijelzés nélküli hívást már 21-éve nem fogadunk!
-
addikt
Mi az az ár
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Zotya84
őstag
válasz old_artist #13 üzenetére
Hát igen, én imádtam az AL1923-mamat, csak kinőttem azt az 1280-as felbontást, pedig a színhűségét hibátlanra tudtam állítani, közel olyanra, mint amilyenre a B276-omat kalibráltad...
Mondjuk, az se TN volt. Meg is tartottam. (Már csak azért is mert azon még van VGA-csati, a kisgépemhez - ami hála égnek jól elvan monitor nélkül is...)
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Jack@l
veterán
Nem hiszem hogy túlspiláznák ezt a panel gyártást... spva-spva
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
X Factor
addikt
A TV és a monitorokban lévő panelok közt, azért van más különbség is. Egyéni preferencia kérdése, aki a 32"-s TV elé leülve is jól tud szórakozni, annak felesleges. Azon monitor felhasználóknak viszont, akinek kevés az FHD, de pl 27" esetén a wqhd túl kicsi ikonokat és egyéb dolgokat eredményez annak megérheti.
Illetve egy szűk rétegnek, akik high-end pc-ket építenek, de a 4k ismert problémáit mondjuk mellőznék.
Make things work
-
Jack@l
veterán
Felmerül a kérdés, hogy megér e kétszer annyit a kicsit jobb felbontás, mint egy jó fullhd-s 32 colos tévé...
-
X Factor
addikt
Próbáltam, évekig nézegettem, cserélgettem mindig elégedetlen voltam. Az alap probléma a 12 négyeztméteres szoba ahol a gép van. Itt szoktam játszani, netezni viszont a párommal a filmeket is itt nézzük, de azt ugye az ágyból.
Ha csak a filmezés lenne szempont nyugodtan jöhetne egy 40-es Tv, viszont ahhoz annyira közel vagyok, amikor az asztalhoz ülök h. zavaró, így lett 32 col, itt viszont egyszerűen szörnyű volt a kép közelről (1m) egy monitorhoz képest (kevés ppi). A 2 meg egymás mellett nem igazán fér el, illetve anyagilag se a lelegjobb. A 30" 2560*1600 monitorok meg 16:10-esek és 27 colon még elvagyok vele, de 30-nál meg már túl magas a mindennapi használathoz (munkára persze még jobb is).
A fejemben kb 3-4 éve megszületett h. 32 col kéne, mert azon filmezni is remekül tudunk, csak nagyobb felbontás kell mind az FHD, de nem 4k, mert egyrészt azok a kijelzők 600k-nál indulnak, másfelől 2 high end kártya kell a meghajtásához, tehát legyen mondjuk 2560*1440.
Végülis csak közel 5 évet kellett várnom.
Make things work
-
X Factor
addikt
Ez annak a függvénye h. tudod-e azt a tévét elég messziről nézni. Mondjuk 1.3m-ről.
Mint már említették a 200k körüli összeg, igen baráti ár érte szvsz. Bár ennyim nekem sincs rá.
Jhonny06
Ha eladom a mostanit, nem mindegy h. egy 100-ast vagy 150-et kell rádobnom.
A különbözet meg önmagában kiad egy 7950-290 upgradet, 2 teletankot vagy 10 tálca sört.
Nyilván ha otthon dolgoznék és pénzt termelne akkor nem filoznék ilyeneken, de így kvázi szórkozáshoz (filmezni meg játszani), igen meggondolom h. ér-e ennyit.
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
nagyúr
marad a Samsung UE32D5000 mint monitor... bár nem rossz ez az Acer, csak 210 ropiért maradjon a boltok polcán.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
gabee jr
tag
Nekem először, de utoljára volt Acer monitorom. Inkább Samu vagy LG, de Acer-t nem veszek többet, örülök ha egyszer ezt is el bírom adni.
"Csukaharapást szőrivel"
-
Sonja
nagyúr
A BenQ is bejelentett egy 32"-os WHQD felbontású AMVA monitort.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
vittorio7
őstag
Érdekes egy jószág ez.
-
X Factor
addikt
160-170 körül lenne, máris szereznének egy tuti vevőt. Évek óta erre a koncepcióra várok.
Make things work
-
Gicz
addikt
válasz old_artist #6 üzenetére
Köszi a linket!
-
Gicz
addikt
ha mellőzték a pwm-et akkor hogyan van megoldva a ledek fényerő szabályozása?
nem lehet hogy szimplán csak magasabb a pwm freki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest