Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
válasz
flamich76 #140 üzenetére
Azt nem érted meg, hogy ha a Microsoft a Surface 2-be Atomos procit rakott volna, akkor ugyan ennyibe került volna neki az előállítás. Ebből kifolyólag a végfelhasználói ára is ugyan annyi lenne. És ez esetben nem beszélhetünk egy "dzsunka" tabletrő. Akkor az ugyan olyan hardcore minőségű, magnézium burkolatú tablet lett volna, mint most, annyi különbséggel, hogy nem RT hanem 8.1-es OS lenne rajta. Ami, mindent tud, amit az RT. És még sokkal többet is.
Nem én vagyok "annyira elalélva magamtól" hanem TE nem vagy képes megérteni a mondandóm lényegét, illetve nem vagy képes cáfolni azt, illetve, jössz nekem azzal, hogy a "kevesebb több".
Nincsenek ész érveid, ami bebizonyítaná, hogy a Win RT egy ÉLETKÉPES tablet. SEMMIFÉLE előnnyel nem bír egy Win 8.1-el szemben, ellenben sokkal korlátozottabb, és az OS-t futtató hardver előállítási költsége minden létező kivitelezési színvonalon megegyezik. Tehát egy értelmeten platform, mivel azonos áron NEM képes előnyöket kínálni, de a htárányait naphosszat lehet emlegetni.Továbbra is fenntartom. AKI TUD ÉSZ ÉRVET, AMI BEBIZONYÍTJA AZ RT LÉTJOGOSULTSÁGÁT, AZ OSSZA MÁR MEG VELEM PLZ!
És egy kicsit legyen keményebb annál, hogy frissítéskor frissül a backup partíció is, mert azt hiszem, ha csak ennyi előnye van a 8.1-hez képest, arra felesleges fenntartani egy OS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged