Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cairojack

aktív tag

válasz flamich76 #140 üzenetére

Azt nem érted meg, hogy ha a Microsoft a Surface 2-be Atomos procit rakott volna, akkor ugyan ennyibe került volna neki az előállítás. Ebből kifolyólag a végfelhasználói ára is ugyan annyi lenne. És ez esetben nem beszélhetünk egy "dzsunka" tabletrő. Akkor az ugyan olyan hardcore minőségű, magnézium burkolatú tablet lett volna, mint most, annyi különbséggel, hogy nem RT hanem 8.1-es OS lenne rajta. Ami, mindent tud, amit az RT. És még sokkal többet is.

Nem én vagyok "annyira elalélva magamtól" hanem TE nem vagy képes megérteni a mondandóm lényegét, illetve nem vagy képes cáfolni azt, illetve, jössz nekem azzal, hogy a "kevesebb több".
    Nincsenek ész érveid, ami bebizonyítaná, hogy a Win RT egy ÉLETKÉPES tablet. SEMMIFÉLE előnnyel nem bír egy Win 8.1-el szemben, ellenben sokkal korlátozottabb, és az OS-t futtató hardver előállítási költsége minden létező kivitelezési színvonalon megegyezik. Tehát egy értelmeten platform, mivel azonos áron NEM képes előnyöket kínálni, de a htárányait naphosszat lehet emlegetni.

Továbbra is fenntartom. AKI TUD ÉSZ ÉRVET, AMI BEBIZONYÍTJA AZ RT LÉTJOGOSULTSÁGÁT, AZ OSSZA MÁR MEG VELEM PLZ!
    És egy kicsit legyen keményebb annál, hogy frissítéskor frissül a backup partíció is, mert azt hiszem, ha csak ennyi előnye van a 8.1-hez képest, arra felesleges fenntartani egy OS-t.

Új hozzászólás Aktív témák