- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
az új win frissítés mindjárt itt van, már van fejlesztő cég is aki készül rá, de még nem láttam/olvastam róla egy tartalmasabb cikket se hogy mit fog frissíteni..
[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
hát nekem sok újdonságot nem fog tudni mutatni..
Gigabyte 880GAUD3H, Windows7 ..
még az alaplap dobozán ott virít a " Windows 7 support " ...de van ilyen alap dolgokra más is ingyenesen..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Ligend
tag
Megörültem a frissítésnek, míg nem szembesültem vele, hogy decemberben lejárt a kulcsom maintenance időszaka. Még alszom egyet a megújításra, mert bár remek tool-nak tartom az AIDA64-et, mostanában nem használom olyan gyakran.
Fiery
Van határidő, ameddig egy lejárt maintenance meghosszabbítható, vagy akár fél - egy év múlva is megvehetem?Az ostobaság ellen az istenek is hiába hadakoznak.
-
-
alevan
őstag
Kíváncsi vagyok mennyi idő letesztelni egy-egy új verziót a manapság elérhető számtalan hardvervariáció miatt. Hogy nézhet ki a tesztlabor náluk
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Pécsi gyerek
addikt
Lehet hogy én voltam az Akkor még tudatlan voltam,azóta megváltoztam Amúgy egy éve kb annyira új volt a gigabyte b250- es lapom,hogy valami nem stimmelt a programmal,készítettem a program készítőjének bios képeket,hogy kiderűljön a bibi.Talán valamit jóvátettem a régi bűnömből. Amúgy egy szuper program,köszönöm
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
GreatL
őstag
Új update, új szívás heteken keresztül.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Z_A_P
addikt
A legnagyobb újítás persze a Windows 10 Spring Creators Update támogatása, amely hamarosan a felhasználók számára is elérhető lesz, és az AIDA64 már felkészült rá.
Itt konkretan mit kell tamogatni?
OK
-
westlake
félisten
Jóféle!
Bár én nem használom.[ Szerkesztve ]
Play nice!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM