Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Apollyon
Korrektor
Hoppá. Már jó ideje leborováltam a hajam, és kopter vagyok. Sokan néznek skindernek, de nem foglalkozom vele. Van hogy elítélnek emiatt egyesek, akkor is lepereg, és nem fogok miatta lobbizni, meg felvonulni, és másokat azzal zaklatni és inzultálni, sőt mi több alanyi alapon plusz jogokat követelni, hogy én kopasz vagyok és fogadjatok el.
-- -
Ghoosty
őstag
Jah én is így vagyok a kopaszokkal, az ember hajjal született, akinek nincs az nem természetes, nem kéne ezt propagálni, mert nagyon rossz hatással van az emberi kapcsolatokra, minden ilyen mesterséges beavatkozás. Jézusnak is hosszú haja volt. Mikor Sámson kopasz lett, el is vette Isten az erejét, amiből egyértelműen következik, hogy Istennek nem tetsző a tar fej. Ráadásul mindenhol a pofámba tolják magukat, még a barátokköztbe is beférkőztek, pedig nekik is meg kell érteni, hogy vannak olyan emberek akik ezzel képtelenek azonosulni, egyszerűen nem fér bele a világképükbe.
Ja amúgy van kopasz ismerősöm, még a volt főnököm is kopasz volt, de azért felvehetnének egy parókát, mikor az utcára mennek.
-
fornettisuti
veterán
azt gondoltam google naptárról lesz itt szó, eltévedtem.
-
Apollyon
Korrektor
A lajhár jó fej, de a videó maga taszító. Szeretném ha ez a PC, SJW dolog legalább itt a PH oldalain nem lenne jelen, így az ilyen videók beszúrását is mellőzni kéne.
Nincs gondom a másokkal, vannak ilyen ismerőseim és nem zavar. Viszont nem ez a normális, nem ezt kell mutogatni az embereknek, hát még a gyerekeknek. A normális családmodell meggyilkolása az ilyen apró, de számító propaganda szagú dolgokkal nem épp társadalombiztos cselekvés.
-
petipetya
nagyúr
válasz
fordfairlane #6 üzenetére
Be is írom a naplómba, hogy ma csak egy szokásos nap volt: megoldottam a világ egyik nagy gondját is.
-
rjg
őstag
Úgy látom nem ment át a mondandóm. Szerintem ez nem az elfogadási folyamat része, hanem "el akarják fogadtatni" a politikai korrektség jegyében, ezért teszik bele egyre gyakrabban a médiába. Ez az, ami zavar, hogy lassan már úton, útfélen az arcomba tolják. Amint írtam, nem a homoszexualitással van bajom - van két meleg férfi partnerem, alvállalkozóm és egy biszexuális nő ismerősőm is, mindkettővel normális, korrekt a kapcsolatom, bár nem a szexualitás, vagy a nemi életü(n)k, érdeklődésünk a közös téma.
Szerk:
(#5) petipetya
Nemrég olvastam Joe Haldeman Örök béke című scifijét, ahol a jövőben a népesség szabályozás egyik eszköze, a homoszexualitásra való átnevelés, szóval nem vagy egyedül ezzel a gondolattal.(#6) fordfairlane
Igen, én is pontosan így látom, csak számomra a rasszok közötti egyenlőség - még ha erőltetett - bemutatása nem volt annyira zavaró, mint a homoszexualitás népszerűsítése. -
fordfairlane
veterán
Az elfogadáslobbi mindig túltolja az aktuális témát. Eddig a faji izék voltak állandóan a képedbe dörgölve, minden sorozatba, filmbe muszáj volt legalább egy feketét tenni (remélem ez legális megnevezés, elég nehéz követni, hogy a píszí épp melyik szót tesz tiltólistára). Ez mára már kissé lejárt lemez, most a nemi izék kerülnek előtérbe, LMBTQ meg gender mindenhol, minden mennyiségben. Csak reménykedek, hogy hamarosan találnak valami új toposzt.
petipetya: a túlnépesedésre is megoldást jelenthet.
-
rjg
őstag
Csak engem frusztrál, hogy egyre több helyen teszik elém, állítják be látensen normálisnak, sőt vonzónak a homoszexualitást? Nem vagyok homofób, semmi bajom vele, amíg nem kötelező, de lassan nem lesz olyan film, sorozat, - vagy jelen példában reklám - ahol nincs legalább egy meleg pár.
-
petipetya
nagyúr
Várom a frissítést, mivel érzésre hasznos lesz az újítás.
-
Gergosz2
veterán
Szeretem ezt a Google szolgáltatást, nagyon hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat új funkcióval bővítette a szolgáltatást. Intelligens időpontválasztás, konfliktuskezelés jellemzi, sokat segíthet a célok megvalósításában.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Half-Life 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Samsung LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest