- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
wxppro
aktív tag
válasz
Depression #118 üzenetére
Inkább hagyjuk. Mutass nekem egy olyan helyet itthon, ahol nincs szemét, nincs bűz, jó a levegő. Mert szerintem egy sincs. Mindenhol az autók bűzét szívod be, teljesen mindegy, hol élsz...én is csak ide költöztem, vidékről, azt gondolod, hogy ott jobb a helyzet? Dehogy jobb. Akik otthon maradtak, ugyanarra panaszkodnak mint én itt. Ott sem kevesebb az adott területre eső szennyezés, meg az autók száma, és nem jobb a levegő sem. Ez van, mi tettük ilyenné, úgyhogy most szívhatjuk, szó szerint...
-
wxppro
aktív tag
válasz
Depression #107 üzenetére
Az az álomvilág, amit Te írsz. Megkérdezhetem, manapság milyen parkba mész le? Már ha éppen nem Alaszkában élsz egy olyan helyen, ahova havonta egyszer jár repülő, és 500km-es körzetben nincs egy autó sem.
Amit Te parknak gondolsz, az egy büdös, koszos, teleszemetelt pöcegödör, tele mérges gázokkal és szmoggal. Kösz de, akkor inkább a karosszék, megfulladni otthon is meg lehet... -
fordfairlane
veterán
válasz
Depression #107 üzenetére
Ezt már eljátszották egy párszor itt a fórumozók, hogy egy vásárlásokkal foglalkozó jóslatot a használattal keverik össze.
Bocsánat, nem egypárszor játszották el, hanem mindig ezt játszák. Az IT tech híreket egybites kockák módjára akarják megmagyarázni a saját beszűkült látásmódjuk mentén. A Gartner csupán annyit írt, hogy ezek az eszközök egymás elől viszik a piacot, és ha a tablet trend felfut, annak a többi issza meg a levét.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Playstation 5 játékok
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest