Új hozzászólás Aktív témák
-
wxppro
aktív tag
Értelek, nem konkrétan a Te hsz-edre reagáltam, csak az volt az utolsó, és "választ" nyomtam az "új" helyett, elnézést...
Nem jellemzően fejben tartom a dolgokat, hanem inkább igyekszem nem kihegyezni az ilyesmit, tehát annyit vállalok be egy adott időszakra, ami még akkor is tartható, ha közbejön valami. Akiknek ez nem megy, Ők a tipikusan mindenhonnan elkéső, egy nap alatt váltsuk meg a világot jellegű emberek, akik külső segítség nélkül, de inkább azzal sem tudják tartani a maguknak felállított napi programot.
Nekik jók az ilyen kütyük, mert helyváltoztatás közben is pöröghetnek rajta, és elintézhetnek dolgokat, de ismétlem, mikor élnek igazából? Mindenhonnan elkésnek, mindig rohannak, senkire sincs elég idejük, az én szememben szimplán tiszteletlenek másokkal az ilyen viselkedéssel...Danny007, ezzel egyet értek. Nekem áthidaló megoldásként van itthon egy Compaq Ipaq nevezetű kis P3-as pc, a szekrény tetején. Kemény 4ezer forintos beruházás volt. Ha valami gond van az asztali, "nagy" géppel, 3 perc alatt beüzemelem, és mehet minden tovább, csak kicsit lassabban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Windows 10
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest