- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Akiknek ez nem megy, Ők a tipikusan mindenhonnan elkéső, egy nap alatt váltsuk meg a világot jellegű emberek, akik külső segítség nélkül, de inkább azzal sem tudják tartani a maguknak felállított napi programot.
Személy szerint nem értek egyet. Én örülök, ha van egy eszközöm, ahol az információ összefogódik (nekem ugyan ez nem egy tablet, hanem egy smartphone, de a lényegen nem sokat változtat). Nem az a lényeg, hogy meg tudjam nézni az agendában, hogy 13:50-kor hol a helyem, hanem az, hogy mellette továbbolvasással, gombnyomással elérhető az összes többi adat is (személyek neve, telefonszáma, mailcíme, akármi). Ez szerintem legalább annyira, ha nem jobban függ a munkád, illetve életviteled természetétől, mint attól, hogy mennyire vagy elkésős. Az én tapasztalatom azt mutatja, hogy a notórius későknek tökmindegy, hogy fejben van-e az időpont, vagy egy külön készülékben. A notórius későknek vagy jellemhibájuk, vagy foyamatos pechjük van.
az én szememben szimplán tiszteletlenek másokkal az ilyen viselkedéssel...
Nem mindenki dolgozik otthonról, és szabja meg saját maga, hogy mennyi az elvégzendő munkamennyiség, vagy éppen azt, hogy mikor és hová kell mennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stellar Blade
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- World of Tanks - MMO
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Mafia: The Old Country teszt
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Lenovo ip 5 Multimédiás "Kis Gamer" Laptop -30% 15,6" Brutál i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest