Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz wxppro #67 üzenetére

Akiknek ez nem megy, Ők a tipikusan mindenhonnan elkéső, egy nap alatt váltsuk meg a világot jellegű emberek, akik külső segítség nélkül, de inkább azzal sem tudják tartani a maguknak felállított napi programot.

Személy szerint nem értek egyet. Én örülök, ha van egy eszközöm, ahol az információ összefogódik (nekem ugyan ez nem egy tablet, hanem egy smartphone, de a lényegen nem sokat változtat). Nem az a lényeg, hogy meg tudjam nézni az agendában, hogy 13:50-kor hol a helyem, hanem az, hogy mellette továbbolvasással, gombnyomással elérhető az összes többi adat is (személyek neve, telefonszáma, mailcíme, akármi). Ez szerintem legalább annyira, ha nem jobban függ a munkád, illetve életviteled természetétől, mint attól, hogy mennyire vagy elkésős. Az én tapasztalatom azt mutatja, hogy a notórius későknek tökmindegy, hogy fejben van-e az időpont, vagy egy külön készülékben. A notórius későknek vagy jellemhibájuk, vagy foyamatos pechjük van.

az én szememben szimplán tiszteletlenek másokkal az ilyen viselkedéssel...

Nem mindenki dolgozik otthonról, és szabja meg saját maga, hogy mennyi az elvégzendő munkamennyiség, vagy éppen azt, hogy mikor és hová kell mennie.

Új hozzászólás Aktív témák