- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi72
senior tag
Nekem is bejövős.
Aki meg gopro-t venne, az vegyen azt. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
t72killer
titán
Igen, tényleg szép példány, én is gondolkozom rajta Egy 3D-s készletet szeretnék összerakni - 3D-hez pedig minimum a 60fps, hogy simán lehessen vegasban szinkronizálni.
A hero 3+ black-en kívül ez az első kamera, ami elfogadható bitrátát produkál 60fps-en (45Mbps), a többiek ocsmányul tömörítenek 1080p60Hz-en.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Alchemist
addikt
Igazából ez nem is akciókamera, hanem bringás edzési adatgyűjtő, videofelvevő képességekkel.
Van más gyártónak edzésnaplós kamerája..?Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
t72killer
titán
A Sony AS100V jó optikát kapott, maradnék a tapasztalt gyártók termékeinél...
#24: miért, van nem-halszemes akciókamera is?
-
Alchemist
addikt
Most jön ki a wifi elektromos váltás.
Ez vicces lesz, irányított antennával és némi rendszerfeltöréssel a Tourmalet meredek szakaszán a sárga trikós gépét távolról felváltani 53/12 áttételbe, hadd combosodjon!
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
titán
-
Rigel77
tag
Találtam egy kicsit bővebb anyagot a kameráról.
"Rendkívül nagy felbontást és magas szintű képtechnológiát alkalmaz, HD-minőségű filmfelvételeket készít, nagy fényerejű (F2.0-ás) objektívvel, amely a kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kiváló képminőséget biztosít. A szenzor 16 megapixel felbontású CMOS típus, hátsó megvilágítással, 1080p HD videofelbontással. 135°, illetve szuperszéles 180°-os látómezőt kínál, 90 fokos digitális elfordíthatósággal, amely lehetővé teszi a kamera tetszőleges felszerelhetőségét is. Mindössze 86 grammot nyom a mérlegen, kisméretű készülék (70X44X30 mm), zsebben szállítható, nem nagyobb egy csomag kártyánál! Kiváló vízhatlanság jellemzi, amely mind a vízi sportok, mind a kerékpározás terén elengedhetetlen. 10 méterig víz alá is vihető, az IPX-8 szabványnak is megfelel. Fejlett csatlakoztatás és integrálhatóságot biztosít: WiFi-vel iOS és Android okostelefonokkal párosítható, illetve ezekkel távirányítású üzemmódban üzemeltethető, ANT+ és ANT kompatibilis, azaz képes a kerékpáron elhelyezett érzékelők (GPS, sebesség, pedálfordulat, teljesítménymérő) vételére, a filmfelvételre való kihelyezésére. Amiben pedig minden sportkamerát felülmúl, hogy a vezeték nélküli DI2 új D-Fly jeladását is fogja, azaz a kerékpár áttételi fokozatait és egyéb információit is filmen rögzíti."
Ps3 Ps4 id: Wiri80. Samsung S10+
-
Rigel77
tag
Én bringás berkekből úgy tudom teljesen külön részleget hoztak létre a cégen belül. Nem csak ez a termék lesz benne. Shimanonak van már elektromos váltása ( nincs bowden) Most jön ki a wifi elektromos váltás. Szerintem ahhoz a bringás szettekhez lesz tervezve. A formája is olyan, hogy inkább egy kormányra illik. Ne egy Go Prohoz hasonlítsátok. UI: A Shimano nem matrica márka. Ha terveznek valamit, azt házon belül teszik.
Ps3 Ps4 id: Wiri80. Samsung S10+
-
titán
Ha valami csoda folytan egy jó objektívet és szenzort kapott, akkor akár bőven megérheti. Az a baj, hogy ez valószínűtlen. És még csak műszaki paraméterek sincsenek (szenzorméret, objektív fényerő, gyútáv vagy látószög). Minden bizonnyal Shimano ezt kilóra oldotta meg: "Most akkor van kameránk vagy nincs?"
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
tntmax
aktív tag
70 ezerért ez inkább vicc kategória, régen ilyet adtak happy meal menühöz.
-
Integra
titán
illene már fhd 60 fps-sel....
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Alchemist
addikt
-
fi:zi'k
nagyúr
-
khron78
őstag
Akkor mindenkinek ajánlom ezt: [Mobius]
Normál áron.Igaz nincs benne wifi, de az meg minek?[ Szerkesztve ]
-
Benzoldog
tag
Nem olcsó, de biztos lesznek rá vevők, és bizonyos helyzetekben akár még hasznos is lehet.
-
sagem
addikt
Nemtom, de a cikkben nem említik (így gondolom a hivatalos marketing anyagban sem), hogy víz és ütésálló lenne legalább valamilyen szinten (vagy egy megvásárolható tokkal vagy akármivel), így azért ez necces ebben a kategóriában, nem?
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
t72killer
titán
lassan jöhetne egy összehasonlító teszt akciókamerákról. Amúgy nem sokkal olcsóbb ez a Groprónál, ugyh inkább gopro-t vennék...
-
titán
Melyik kínai készülék újramatricázása ez?
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
rii
nagyúr
válasz |DavidWoody| #1 üzenetére
ezt kerékpárra, kajakra, csónakra, bukósisakra kell erősíteni ...
nem a kialakítás számít, hanem a funkció ... ezzel senki nem fog a kezében korzózni ...piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Zsohi
őstag
Kifejezetten tetszik a kialakítása, nagy jól elhelyezett felvevő gomb és a kép alapján elég kompakt aminek köszönhetően könnyen felszerelhető bárhova. A lencse viszont sajnos elég sérülékenynek tűnik nekem elsőre, ami az extrém sportokban hatalmas negatívum, hiszen elég gyakoriak az esések(egy korai gopro-t már nekem is sikerült leamortizálnom, egy fa beugrott elém ). A kialakításából adódóan örülnék egy ún. mountain bike kiadásnak, erősített kialakítással és wifi nélkül mondjuk 100$-ért olcsóbban.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
elefant
őstag
mi a baj vele?
-
Set-Comment™
senior tag
Mert?
http://itcafe.hu/tema/re_surface_2_vs_lumia_2520/hsz_124-124.html
-
|DavidWoody|
tag
Fújj de igénytelen ez.
-woody-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 6
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.