Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Nem az Everest-el nem vagyok kibékülve...
Az olyan tesztekkel nem vagyok kibékülve, ahol kétségeim merülnek fel a tesztelési körülményekkel, a "mérőműszerekkel" kapcsolatban...
Az olyan tesztprogramokkal nem vagyok kibékülve, amelyek egy ideig korrektek voltak, mert lelkesedésből készültek, mert szakmai kihívásnak tekintették a fejlesztését, aztán átalakultak kereskedelmi termékké, és bulvárirányba mentek el.
Az olyan fejlesztőkkel nem vagyok kibékülve, akik "eladják" az olyan benchmark rutint, ami képes rácáfolni a fizikára...képes akár az elméleti sávszélességnél is nagyobb értékeket mérni, képes a memória esetén másolásra nagyobb értéket adni mint olvasásra...mindeközben hangoztatva, hogy ez tuti jó, és semmiféle gyorsítótár nem "zavarhat be" mert "kikerültük"...és akiknek a legfőbb érvük az, hogy ez azért is lehetséges, mert más tesztprogramok is hasonló értékeket mérnek.
Ahol a fenti kritériumok teljesülnek, és lehetőségem van, lázadozni fogok...függetlenül attól, hogy Everest-nek hívják vagy sem.Az Everest egy nagyon klassz termék...csak a memóriatesztek egy ideje semmit sem érnek benne...nagyon sajnálatos, hogy pont ezen része miatt tekint rá kvázi "ipari szabványként" a szakma...
Persze arról a "szakmáról" is megvan a véleményem, amelyik hajlandó szó nélkül elmenni ilyen anomáliák mellett...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Androidos fejegységek
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- JBL STAGE 2 9634
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)