Új hozzászólás Aktív témák
-
rodrigez
senior tag
Én is arra tippelnék, de ilyen mértékben? Megnéztem a PH!-s tesztet és ott az 1365mhz-re húzott kártyval - mondjuk ott a memória is 250-el meg lett emelve - 100w-al evett többet a teljes konfig. Itt meg még 110mhz rá volt dobva. Kár, hogy a srác nem csinált egy teljes konfig fogyasztása előtte-utána tesztet. De ha lottó volt is, azt a kártyát szívesen elfogadnám.
-
rodrigez
senior tag
Nem tudom az XFX mit csinált a kártyájával, de a lenti tesztben az enyhe gyári tuningos (1288mhz) kártya stabilan tartja az órajelet, egyszer sem droppol és ami a srácot is meglepte, hogy Firestrike alatt 90-100w között fogyasztott, Heaven tesztben pedig 80-90w között. Mocsok jól tuningolható is, mert 1475-ig stabil maradt és húzott állapotban a terhelt átlagfogyasztás 133w volt. Persze ez csak a GPU maga, de én több helyen láttam olyat, itt a PH!-s tesztben is, hogy picivel 1300mhz fölötti tuning esetén már +100w-ot megevett a kártya. Itt meg 1475-nél evett a GPU alig több mint 130w-ot. Akkor a teljes kártya sem lehetett 180w felett, nemhogy 250-300. Szóval vagy ekkora szórás van a Polaris GPU-k között, vagy kártyadizájnnal és szoftveres trükkökkel ennyit lehetne nyerni? Ja és a hőmérsékletek is parádésan alakultak. Tuning alatt is csak valami 64 fok volt.
Érdemes megnézni, odatekertem ahonnan érdekes a dolog: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest