Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
Magyar nyelven nem igazán tudsz olvasni erről. Én nem írok már cikkeket, másokat meg nem érdekli a dolog. Meg nem is szeretnek az emberek már olyasmiről olvasni, ami nem egy sajtóbejelentés egyszerű közvetlenségével tolja le a torkukon a kész tényeket. Szerintem már igény sincs az ipari, piaci háttér mélyebb folyamatait elemző cikkekre. Mert ahhoz gondolkodni kellene. A többség erre meg már nem képes. Maradnak a fanboyok, az "éljen a Blu-ray mer' az jobb és a PS3 különbenis a legjobbabb" szint. Aztán majd ők fognak először azon rinyálni, hogy miért nem jönnek sok-sok magyar extrával, magyar nyelvvel a BD-filmek. Direkt magyar kiadású BD-ről nem is beszélve...
[ Szerkesztve ]
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest