- VR topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen digitális videókamerát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
épeszű ember ilyenen nem gondolkodik, hogy mi lett volna, ha a nagyanyámnak f.sza lett volna
nagyapád?a google volt a jóbarát az elején. akkor még én altavistát használtam, de aztán jött a google, és divat lett. nem éreztem különösen jónak, de az altavista megdöglött, a google meg fejlődött (ahogy a hardverek is). tényleg nagyon sokmindenben szimpatikus cég volt sokáig a google, és még mindig a szebbik arcát lehet inkább látni, de azért pl. az illegális wifi adatgyűjtések, és egyéb finomságok náluk is vannak dögivel.
oprendszert képtelenek fejleszteni, vettek egyet (android), amit tolnak ezerrel, na az számomra a windows vista szintje pc-s viszonylatban, de ahogy korábban is meg volt említve, az áltagembereknek nem ez a fontos, ezért népszerű.
az apple-vel megy a csata, mert a mobilpiacon ő a versenytárs, meg mostanában az ms-el is. nyilván érzik, hogy növekednek, és tönkre akarják tenni vagy legalább gyengíteni a piaci ellenfeleket.
honnan is ismerős ez?
(#81) dabadab: tényleg túltett az ms sok más cégen. az apple lépései szintén nem szimpatikusak. nekem személy szerint a google mindenhova nyomulása az utóbbi időben szintén nem tetszik. a facebook-ra történő regisztráción sosem gondolkoztam, teljesen gázosnak tartom a politikájukat. sőt, a drónos hadviseléssel sem értek egyet.
remélem nincs sértődés belőle senkinél, de a 90-es években én is hittem az "m$ suxx" divatban, sőt volt pár év, amikor csak linuxot használtam, de aztán én úgy láttam, hogy egyik sem jobb a másiknál, és értelmetlen főbűnöst kijelölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Sorozatok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest