Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz Tin #69 üzenetére

"most elgondolkoztattál, hogy egyáltalán van-e értelme belemenni ebbe a vitába": nincs, mert láthatóan nem követed a híreket.

Éppen el lehet gondolkodni, hogy mi történne, ha hirtelen egyik napról a másikra kellene kiszórni az ms termékeket, de ezen felesleges gondolkodni, mert ilyen veszély nem fenyeget reálisan. Gondolatkísérletnek azt lehet felvenni, hogy megáll az ms, és a termékei nem fejlődnek tovább, akkor mi történik. Elnézve azt, hogy a 12 éves xp-t még szőnyegbombázással se bírják kiirtani, a helyes válasz, hogy gyakorlatilag semmi. A w7 a windowsok között egy relatíve jobb cucc, biztos második (hint: minden második windows jól sikerül), a cégeknek, otthoni usereknek még legalább 6-8 évig meg fog felelni, ha csak addig bírja, mint az xp. 6-8 év alatt még bármi megtörténhet.

Nekem személy szerint minimálisan se fájna, ha eltűnne az ms meg az összes kacatja a süllyesztőben, sőt. Ha ez megtörténne, most rendelném meg az első bmw-met (meg a másodikat, harmadikat is egyben, mert a jó számítástechnikus tudja, hogy kell melegtartalék :) ).

Ha a gugli borulna fel egyik napról a másikra, akkor a kereső hiánya egy kicsit fájna, de ahogy a szabad szoftveres bagázst ismerem, kb. két hét alatt dobnának össze egy rendes elosztott keresőt helyette. A gugli többi terméke meg engem nem érdekel. És ha még a fácse is menne velük a levesbe, akkor már csak egy sört kellene kinyitnom...

tudok jó pár embert, akinek ha azt mondanám, hogy eltűnt az ms, először nem értenék. de ha hozzátenném, hogy ment vele az uefi, a docx/pptx/xlsx is a süllyesztőbe, tűzijátékot tartanának.

• lapa

veterán

válasz Tin #69 üzenetére

szerintem inkább csendesedj el, és nézz utána milyen módszertannal érte el az ms azt ahol most tart. pubizás meg zászlóvivés helyett.

• floatr

veterán

válasz Tin #69 üzenetére

Vszeg ezt a rendkívül jól felépített gondolatkísérletet már a ms berkein belül is elvégezték, és ezért jár mostanában az a hír, hogy a ms mintha portolni akarná a jelenleg sikeres termékét, az office-t binugzra is.

Új hozzászólás Aktív témák