Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Nem az otthoni cuccokra írtam, arra van alternatíva (magam is linux user vagyok...).
De pl. Creative Suite-ra mutass alternatívát, ami képes nyomdai minőségű pdf-et exportálni. Ne keresd. Cad területen nem vagyok otthon, de Autocad, Corel cad nincs elvileg linuxra, cégnél meg nem fognak hegesztgetni, amikor dolgozni kell.
Sőt! Ismerős cégénél mindenre elég lett volna a LO, fel is tettem. Sajna marha nagy, több oldalas Excel táblákkal dolgoznak, és -még a 3. verzió elején- valóban brutál lassan nyitotta meg, így vett teljes Office csomagot. Mert az idő pénz, és úgy látta megtérül.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Tippmix
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 - Túl az 5 millión
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest