Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• D-LAN|FuRioN

aktív tag

válasz #54625216 #23 üzenetére

Pont most írtam másik cikkhez a témában hsz-t, hogy azért szépen megdobták az árakat, nem csak az új gépeké, régieké is. M1 air is drágult. Mac Mini M1-et első kézből tudom, most néztem meg az előbb, 580 volt a store ára kb egy hónapja vettem, most 690. 16GB/1TB/10G. M1 air 1TB/16GB sem volt 799, mert amikor néztem, hogy pro vagy air legyen akkor 680-ra jött ki ez a kombó ami most 799k. M1 pro lett végül 780k volt akkor a store ára 16GB/1TB, az már nem is kapható az új meg 950k-ra jön ki. Mac studio is drágult 879 990-el debütált most 999 990... Nagyobbik változat 1 679 990 volt. Most 1 999 990... 17-20% -os drágulás a múlt hónaphoz képest. :((( Kész szerencse, hogy csak 10% az infláció :CPersze én a dolláros árakat nem vágom csak a magyar store árait és ezeket tudtam mert felírtam. Ebből az látszik, hogy alap drágulás jött mac fronton, iPhone SE 64 pl még ugyanannyi mint múlt hónapban szóval nem mindent egységesen drágítottak. Nem tudom minek a függvénye volt ez vagy, hogy amcsiban is drágult e vagy csak itthon sajna tényleg nem nézegettem az usa árakat, de a magyar árak így néztek ki az viszont fix.

\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'

• Oliverda

félisten

válasz #54625216 #23 üzenetére

Szerintem az M1 Airnek hónapjai vannak hátra. Egy iparági pletyka szerint az Apple idén ősszel visszahozza a "sima" MacBookot ami átveszi a helyét az 1000 dolláros szegmensben. Szvsz ezekbe még M1 kerül majd, ami az M2 fejlődésének fényében nem is nagy érvágás. Az M2 tehát legfeljebb majd az említett olcsó(bb) MacBook második generációjába kerülhet be, legkorábban valamikor 2023 utolsó negyedévében.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

Új hozzászólás Aktív témák