- 3DMark 11 eredmények
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jacint78
üzenetére
Tényleg ne is használj semmi játékeffektet, mert neked amúgy is csak felesleges gépzabáló pazarlás. Én azért szabad engedelmeddel megemlitem néhány emlékezetes játékélményemet. Crysis vagy Crysis Warhead. A fegyvereken és a Nanoruhán az idegenek fagyasztósúgár nyomai emlékezetes pillanatok. Aztán valamelyik részben a fegyverek csővéből felszálló meleg levegő megvalósitása szintén tetszett. Más játékokban a természetes fények kidolgozottságát és a vizfelület minőségét emelhetném ki. Magas minőségű textúrákat használhatunk már jónéhány játékban és ezek mind magas gépigényű a játékélményt fokozó játékelemek. Ezek nagyban használják a videómemóriát és a sávszélességet, de kikapcsolhatóak voltak. Viszont a friss játékok többségénél már a pályarészeket egyben töltik be, ami szintén memóriaigényes dolog. Mondhatnék még további részleteket, de mindegy is ha nem akarod elfogadni. Nvidia-nál sem akarják elfogadni, hogy némelyek több effektet szeretnének egy jelenetben látni és ezt magas textúra felbontáson. Inkább nyomatnak valami giccses potlékeffekt vacakot a képernyőnkre, amitől én sem esek hanyatt (hacsak nem a megrökönyödéstől).

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest