Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jacint78
üzenetére
Tényleg ne is használj semmi játékeffektet, mert neked amúgy is csak felesleges gépzabáló pazarlás. Én azért szabad engedelmeddel megemlitem néhány emlékezetes játékélményemet. Crysis vagy Crysis Warhead. A fegyvereken és a Nanoruhán az idegenek fagyasztósúgár nyomai emlékezetes pillanatok. Aztán valamelyik részben a fegyverek csővéből felszálló meleg levegő megvalósitása szintén tetszett. Más játékokban a természetes fények kidolgozottságát és a vizfelület minőségét emelhetném ki. Magas minőségű textúrákat használhatunk már jónéhány játékban és ezek mind magas gépigényű a játékélményt fokozó játékelemek. Ezek nagyban használják a videómemóriát és a sávszélességet, de kikapcsolhatóak voltak. Viszont a friss játékok többségénél már a pályarészeket egyben töltik be, ami szintén memóriaigényes dolog. Mondhatnék még további részleteket, de mindegy is ha nem akarod elfogadni. Nvidia-nál sem akarják elfogadni, hogy némelyek több effektet szeretnének egy jelenetben látni és ezt magas textúra felbontáson. Inkább nyomatnak valami giccses potlékeffekt vacakot a képernyőnkre, amitől én sem esek hanyatt (hacsak nem a megrökönyödéstől).

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- Asus GTX1050 OC 2GB GDDR5 videokártya eladó
- Nvidia RTX 2080 Ti 11GB GDDR6X 352bit!!! BESZÁMÍTOK!!!
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, dobozos, garanciás (2026.04.29)
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest