Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz floatr #94 üzenetére

1. Nem véletlenül raktam idézőjelbe, de azért üss.
    2. Nem azt mondtam, hogy nem kedvez az MS-nek. Azt mondtam, hogy nem csak az MS-nek kedvez. Mellesleg te azt mondod, hogy a Google mögött nincsen marketingképezet? Végülis jogos, Google termékeket és szolgáltatásokat csak azok a roppant felkészült, a piacot és a konkurenciát behatóan ismerő emberek használnak, akik tudatos választást eszközölve horgonyoztak le a világ egyetlen olyan cégénél, akiknél kizárólag a minőség és az innováció számít, hiszen valójában a Máltai Szeretetszolgálat IT-divíziója.

Ezen felül teljes nyugodtsággal mondom: bátran fanboyozz le és vádolj elfogultsággal, de tedd azt egyrészt annak teljes tudatában, hogy semmivel sem vagy különb, csak a zászló amit lobogtatsz, más színű, másrészt úgy, hogy én legalább ha valamit kritizálok és abban érintett az MS is, akkor nekik is osztom a lapot (ld. Marketplace-téma mobilon, stb.), nem próbálom megmagyarázni, hogy ez valójában miért is kurvajó nekem.

Néha olyan érzésem van, hogy a Google örökbefogadott jópárat az Apple rajongótábor keménymagjából.

Új hozzászólás Aktív témák