- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Én már komolyan azt várom, hogy a kontinenseket mikor kezdi el átrendezni.
-
FlekkeN
aktív tag
Már sokszor beállítottam a profilombam milyen google reklámokat szeretnék kapni. Beállítottam azokat a kategóriákat amik érdekelnek és kivettem azokat amik nem. Erre a Google sosem jegyzi ezt meg és foteleket, ázsiai lányokat és az Amazonon véletlenül megnézett termékategóriákat mutogat ahelyett, hogy informatikat és egyéb általam kedvelt cuccokat mutogatna.
Néha olyan dolgokat mutat, amiket hónapokkal ezelőtt vásároltam vagy kerestem rá, mert olvastam róla. Leettem paradicsommal a pólómat erre rákerestem mi hozza ki legjobban és 1 hónapig takarítószer reklámokat láttam. Célzott, de mellé lőtt reklámok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged