- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tikakukac #54 üzenetére
Ez is egy szempont, bár az idióta autós figyelmetlenségéből adódó elhullást nem nevezném természetes szelekciónak. Egyébként attól, hogy hangos egy kipuffogó, még nem muszály bömböltetni. De írhatom úgy is, hogy tekintettel arra, hogy a mérleg másik serpenyőjében a testi épségem van, pont lesz..m, hogy alszol, vagy sem.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tikakukac #35 üzenetére
Szerintem már maga az elképzelés is merész, hogy egy hasonló cég közlekedési eszközt adjon ki. Legyen az Apple, vagy Google. Ha ilyesmit terveznek, akkor nagy eséllyel egy olyan üzemmód is lenne az autóban, ami magától vezeti az eszközt. Viszont bármennyire is fejlett a technológia, ott még szerintem nem tartunk, hogy egy gép helyettesíteni tudjon egy embert.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 17-bs075ng kisfogyasztású 17"-os olcsó laptop kezdéshez!!!AkciÓÓ
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Apple MacBook Pro (2010 MID, Geforce , SSD)
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest