- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Everest / AIDA64 topik
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Alu ház-fedlap-akármi az úgy műxik, hogy mikronban gőzölgetünk egy picit és cső. Az alu fedlapos meg alus akármis gépek amik aluk 200k+ nagyon vastagon. Nem 100k.
Ha pedig tényleg hardverfejlesztéssel foglalkozol
Az előzőre sem tudtál válaszolni, gondolom ezt sem tudod megmutatni honnan szedted, de nem baj, akkor most ez leszek ha ezt mondod, örülök, hogy magadat is megnyugtatod Pontosan tudom, hogy a nagyker listáján nem az anyagköltség van. De a ki búsp!csa beszélt erről? Ajánlott fogyasztói ár szerepel a cikkben ami nem anyagköltség. És ha az ajánlott fogyasztói ár mondjuk legyen nagyker nettó, ami ugye a lehetetlen négyzete, akkor is kevés. Na tovább.
Majd megnézzük mennyiért is fogják adni, ezen nem kell vitatkoznunk, ezt majd az idő megoldja
Meg hát. Ha megveszed akkor használtan majd 2év múlva lesz ennyiért, jobb esetben, de inkább nem. Jogos.
Ne haragudj, hogy mertem válaszolni a hozzászólásodra. Részemről téma lezárva
Semmi gond, nyugodtan válaszolj máskor is. Csak kicsit gondolj már bele mit írsz le csipőből és ha már írod, legalább ne lehessen élből kivágni az állításaid felét, mert az költötted a virtuális tolladból
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
Az, hogy a fedél kapott egy alu borítást még nem azt jelenti, hogy rá is állhatsz.
Akkor már csak rá kell mutatnod ezt hol írtam. Ugorgyunk.
A fullHD meg szerintem már alap, ahogyan az i-s procik is.
A 110k-s árkategóriában? Értem, kérlek folytasd.
Tudod mennyibe kerül ha nincs rajta nyereség?
Igen, tudom, olyan helyen dolgozom ahol pontosan tudom mennyibe kerül, megnyugtatlak
A többit meg képtelen vagyok értelmezni. Van itt árfolyam reális ár, hozzád vágják meg minden. Hát én imádkozom, hogy hozzád a teszkóban majd ilyet vágjanak ennyiért idén, ez ahogy úgy átlagolok azt jelentené, hogy 150k-s kategóriát süllyedne az egész notis piac úgy, hogy a minőség és felszereltség maradna. Ezt te sem nagyon gondoltad át, valljuk be
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Ööö hát ez így elsőre nehezen hihető. Másodjára is. Harmadjára is. Tehát 105k-ért éppen kapható új noti ami nem hullik szét. FHD paneles érintővel i-s procival ez ennek a duplája lesz. Itt valami susmus van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- EAFC 25
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -25% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3949
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- Dell Inspiron 15 Gaming (7577): FHD IPS, i5-7300HQ, 16Gb DDR4, GTX 1060 6Gb, 500Gb NVMe+1Tb SATA SSD
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz / Radeon R5 VGA / 8 GB DDR3 RAM / 120GB SSD /
- Macbook Pro 2012
- HP EliteBook 850 G7, 10310U, 16GB, FullHD - Tisztítva, pasztázva, Windows 11
- MacBook Pro 2018 15" i7 2,6Ghz 16GB, 512 SSD - Garanciális, új akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest