- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom szerintem - ugye itt csak véleményeket tudunk összeengedni, statisztikák, felmérések nincsenek- ez nem biztos, hogy igaz már.
Fehérváron lakom, van több boltocska is, van extreme digital is és Aqua is, mindenhol ugyan úgy jelen vannak a z AMD cuccai és kaphatóak, mint a többi szereplőé.Mediamarktban egy 1 méteres ryzen/ gaming felirat lóg pár lapos fölött.
AZ más kérdés, hogy egyik cég esetleg több marketinget használ és több pénzt fektet ebbe, de ma ha belépek Iponra, Aqua, Alza bármelyik oldalra ugyan úgy kapok AMD és Intel procit , nvidia és AMD kártyát is attól függetlenül, hogy mindkét piacon a Vörösök jóval kisebb piacrésszel rendelkeznek ( Ami valljuk be azért valahol természetes folyamat hogy kisebb hal kisebb mértékben van jelen marketing szempontjából, nem csak IT területen, hanem szinte bármilyen piaci verseny környezetet figyelembe véve.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged