Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
válasz
kromatika #29 üzenetére
Lehet, de egy RAM előállítási költsége jóval kevesebb, mint egy VGA-é.
Ha már csak a nyákot, és az alkatrészek számát nézed, már az is a töredéke méretben, és darabszámban is egy VGA-hoz képes.
Egyébként nem annyira olcsón, és nem is akkora mennyiségre mint te, de én is lecseréltem a RAM-jaimat még tavaly 2x2GB-ot 2x4GB-ra az ára miatt
VGA-m nekem sincs, de jó lenne egy komolyabb darab, ha megfizethetőbb árú lenne -
kromatika
veterán
Igen ismerős.De mondjuk nézd a DDR3 ramok árát.Mivel túltermelés alakult ki ,kb 3 éve, 30 hónap alatt a felére zúhant az ár.Én tavaly januárban, 15 000FT-ért vettem 16Gb ramot.(2x8GB Kingston 1600Mhz )Pedig simán elég lett volna 2x4Gb is.Mindenki vitte mind a cukrot,még az is (töbekközött én is)akinek nem volt ekkora mennyiségre szüksége,mert úgy gondolkodott,lehet hogy 1-2 év múlva majd jól jön,és akkor már nem lessz ilyen olcsó.És igazuk volt,1 éve már emelkedtek a ram árak,legalább 25%-ot.Igaz még most sem drága,de már nem olyan olcsó mint bő 1 éve volt.Lehet ha a vga árakat is csökkentenék jobban vinnék a felhasználók.
-
klepto
addikt
válasz
kromatika #27 üzenetére
Talán azért, mert aki kevéssel is beéri, annak megfelelnek a CPU-ba integrált VGA-k. Aki meg többet akar, az fizessen
Persze ezek a VGAk csak nekünk drágák, nem 230.-€ körüli átlagkeresethez méretezik a termékek árát
Illetve van még egy magyarázat: kevesebb eladásból kell a régivel megegyező profitot beszedni, tehát ha fogy az eladás, nő az ár, amitől még jobban fogy az eladás, és még jobban nő az ár, amitől még jobban fogy az... és így tovább.
Ez a 22-es csapdája, ha még ismerős ez a mondás -
klepto
addikt
Nekem is volt Club3D kártyám, méghozzá egy ATI Radeon 7200 (a 8500 kistestvére; ez a kettő létezett akkoriban ATI vonalon, ha jól rémlik), de az is behalt még gari idő alatt. Életem első, és utolsó kártyája volt, ami szemetelt; vagyis ram hibás lett rövid idő alatt
Azóta sem volt Club3D-m, pedig kalandvágyból megkockáztattam volna ismét a márkát -
kromatika
veterán
én is csak amd-s club 3d láttam.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Judith Ma Tseng, a vállalat elnök-vezérigazgatója szerint az AMD ideális pozícióban van a játékosok igényeinek lefedése szempontjából,
Bőven, eddigi tapasztalataim alapján az AMD a befutó, a következő videókártya vásárlásnál is. Ár érték aránya nagyon jó.
-
Jó helyre mentek
-
D.Va
őstag
Club 3D-nek van magyar forgalmazója ahol esetleg tudok garanciát érvényesíteni?
-
Xaels
félisten
válasz
LackoMester #9 üzenetére
Nekem AGP-s 6600GT-m volt tőlük. Rakás sz@r volt
-
Goblin12
őstag
Üdv.
Itt van a Club3D Ausztriában kapható összes VGA-ja.
-
djculture
félisten
Nvidiás club3d eddig is csoda számba ment a kiskerekben...Ati-s meg rengeteg van mindenhol.
-
KAMELOT
titán
Ezt már hamaerébb kellett volna. CLUB 3D HD7970
-
Judith Ma Tseng - Holnap már nem?
-
Angel1981
veterán
"a Club 3D ezt felismerve elhatározta, hogy a jövőben csak az AMD-vel folytatja pályafutását"
Helyes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A főleg grafikus kártyák forgalmazásával foglalkozó vállalat a jövőben csak Radeonokat kínál.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest