- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Intel találgatós topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Acer notebook topic
- Forrmell.enn
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremez
aktív tag
Továbbra is gta 4-el kapcsolatban léphetne kedves rockstar.
-
Dilikutya
félisten
Magyarán nem egy hasznos dolog az sem. De legalább nem szívat. Abban a verzióban nem kellett GfWL, amivel én játszottam, viszont emlékeztem a feliratra, de az valóban csak simán volt, Live nélkül. Remélem, lesz majd végre valami jó Steam akcióban a sorozat, mostanra jó részét már sikerült oda megvennem azoknak, amiket végigjátszottam. (nyilván amit nem játszottam végig, azt többnyire nemtetszés miatt, azt be tudom demónak, ha már manapság 100-ból 1-nek van csak demója)
-
Jofi81
őstag
válasz
GegeWarrior #24 üzenetére
Nekem az Arkham Asylumot nem sikerült még.
-
GegeWarrior
senior tag
Nekem nem sikerült aktiválni a Batman Arkham Cityt? Másnak sikerült?
-
Helyes, reméljük többen követik ezt a remek trendet.
Persze van egy olyan érésem, hogy lesz pár cím amivel még gondok lesznek a jövőben. Pl. GoW
(#21) Dilikutya: Évek óta megvan a GTA4, de soha nem játszottam vele hála a rockstaros sociel bullshitnek és a GFWL-nak.
-
Dilikutya
félisten
Mindig tudtam, hogy csak a baj van ezzel a szarral.
Viszont sose tűnt föl, hogy vásárolni is lehet rajta PC-re. Azt meg végképp nem értettem, Steam-es kiadásokban miért kellett erőltetni. Rockstar ezt még megfejelte a Social Clubbal, ahova egyszer regisztráció után be akartam jelentkezni, és nem engedett be.
-
imibogyo
veterán
Hát ja. És még annál is szebb volt, amikor a GTA 4 SC beengedett, de mégsem tudtam játszani mert a gfwl meg nem.
Szóval igen. Voltak vele problémák, és részemről nem fogom megsiratni, persze csak akkor nem, ha a vele készült játékokból rendesen kiirtják és használhatom őket tovább "úgy ahogy eddig". Ha nem ezt teszik, akkor az szívás.
-
Dilikutya
félisten
El kell tüntetni a GfWL-ot, mert a GTA4 be sem tölti a játékot, ha nem jó a kliens, a menüben a betöltés menüből csak sötétséget ad. Márpedig Windows 8 alatt voltak gondok a klienssel. Az is röhejes, hogy a Steam-es GTA4-nek is kell a GfWL kliens. De a Batman-nél is írták, hogy kell, szerencsére azt már kivették. Mást nem néztem, csak ez a kettő GfWL-es játékom van, és a Batman is dobozos.
-
JanR
addikt
Az a piros csík keresztbe
Melyik követett el ilyen merényletet? Paint-l lett csinálva?
-
csaba951
veterán
Elvileg tudsz majd velük játszani offline profilban. Viszont ilyenkor az online játéknak biztosan lőttek! A nagy kérdés az, hogy az utolsó GFWL kliens melyik Windowson lesz hajlandó még működni.
#4 huskydog17
Idáig egy kiadó sem vállalta fel az acsik és mentések áthozását a Live rendszerből. Vagyis hivatalosan kezdhetsz mindent elölről. Nem hivatalosan vannak olyan módszerek amivel a mentések áthozhatóak. Ezek viszont elég bonyolultak egy átlagembernek.#9 sanchezsa
Rockstar még semmit nem nyilatkozott az egészről. Jelenlegi állás szerint csak spben tusz majd csak játszani, mpben biztosan nem. És még ennek is örülhetsz! -
Sanchez638
addikt
Akk a Gta-4 is illendően tolható majd multiba?
-
.LnB
titán
válasz
scyllafren #3 üzenetére
Igaz tényleg, láttam is a hétvégén.
-
törölt tag
Egyszerűbb lenne, ha teljesen eltűnne a drm.
-
zolee1988
tag
Nagyon nem követtem le, de ha nem viheten át Steam-re a meglevő GFWL játékaimat, akkor azokkal nem fogok tudni játszani később?
-
Televan74
nagyúr
GFWL se a játékosoknak nem tetszett, se a kiadóknak. Én nekem semmi bajom az MS -l ,de jobb lesz a játékoknak a Steam rendszerében.
-
csaba951
veterán
Just an update on this guys, we had all seen the Bioshock 2 thing today and was really impressed with what they had done. I'm not going to have anything concreate for you on what we are doing for a while GFWL is really hard wired into DiRT 3 and taking it out is a big job. We are on it though and I'll keep you updated.
-------------------------------------------
Codemasters Community ManagerVagyis konkrétan a GFWL Dirt3-ból való kiműtésén vannak rajta. Az összes többi játéknál még csak az sem ismerik el, hogy egyáltalán dolgoznak a Live eltávolításán.
Én személy szerint örülök, hogy végre a kiadók is szívnak a GFWL drmmel! Eddig csak ők szívatták a vásárlókat vele.
-
.LnB
titán
Újonnan érkezőknek illene brutális akciókkal kezdeniük! Steam hagyomány lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest