- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
"Lehet, hogy ti ki tudtátok volna fizetni az egyetemet akkor is, ha fizetős"
Kimondottan nem voltunk gazdagok. Egyetemista koromban (legelső évet leszámítva) végig dolgoztam, pizzafutár voltam, báros, napi 14-16 órás váltásokban meló, másnap reggel 8-ra egyetem. Magamat tartottam el.
Hozzáteszem, a jelenlegi rendszerből semmilyen anyagi hasznom nincs (CSOK, etc)De én is befejeztem itt.
-
gzbotii
nagyúr
"Ha ennyi kormáénypárti hozzászólás után kiderül rólad, hogy valahol külföldön élsz, akkor az azért vicces lesz... "
Hát ezen a poénon nem fogsz nevetni - Magyarországon élek és adózom.
Amúgy meg, lásd (#85) hozzászólásom."mert a saját, nem importált söpredékünket"
Import az, csak 4-500 éves.Ez is tipikusan a liberális felfogás, hogy aki konzervatív/jobber az automatikusan hülye, nem lehet értelmiségi, sőt, értelmes sem. Mert ha értelmes lenne, nem nyalná be a sok jobboldali dumát. Amúgy két egyetemre jártam, négy nyelven beszélek, iskolában éltanuló voltam, munkahelyen is a jók közt voltam mindig - de nem lehetek értelmes, mert jobber vagyok. Logika körbeért.
Amúgy nem vagyok naracspárti, soha nem szavaztam rájuk. Csak jobboldali. Rajtuk kívül is van más párt. És akkor már inkább ők, mint valami balról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bundle topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PEAK DESIGN Everyday Sling 6L v2
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest