Hirdetés
- Erős táblagéppel újrázik a Nubia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
#16939776 #135 üzenetére
"de a tankönyvet bárki elsajátítja, a gyakorlati részét meg az, aki foglalkozik is a témával."
Ahogy elnézem, te meg az vagy, aki mindkettőt kihagyta.
Tényleg egy kicsit elegem van már abból, hogy minden bohóc azt gondolja, hogy kurva lekezelelően nyilatkozhat arról, aki képben van a témáról és a maga teljesen megalapozatlan baromságait akarja elhinteni.
Bocsánat, de kettőnk közül én vagyok az, aki olvasta a HDMI specifikációt és tisztában van azzal, hogy az elektromos jelből hogyan lesz pixel és ebből adódóan tisztában vagyok azzal, hogy a kábelnek milyen hatása lehet a képre.
Szóval vagy összeszeded magad és hozol normális, elfogadható érveket, vagy jobb, ha csöndbe maradsz, mert hülyeségekre nincs túl nagy igény.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ennyibe kerül, cserébe látható minőségjavulást ígér a Marseille által kínált mCable Gaming Edition.
- Xbox Series X|S
- Erős táblagéppel újrázik a Nubia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest