Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
senior tag
válasz -Skylake- #60 üzenetére
Hogy egyesek mennyire szűk látókörűek, vagy csak képtelenek gondolkodni...
Vannak, olyan szabadúszó dolgozó emberek, ("egyéni vállalkozó"), vagy kis vállalkozások 3-10 emberrel) akiknek a méregdrága szerveresdi pl nem éri meg vagy túl drága, netán felesleges, viszont egy ilyen proci még megéri. Pl aki video/filmes utómunkával, foglalkozik, netán 3DS MAX vagy bármi más hasonlóval foglalkozik... De ez csak egy példa a sok közül.
A filmes utómunka sem merül ki Hoolywoodnál... Trillió B,C,D, ZSÉ kategóriás film, reklám videoklip, akármi készül amikhez kis cégek, szabadúszók dolgoznak be... De nagyobb studiókban is jól jöhet, ott is hasznát vehetik egy ilyen félmegoldásnak, ami se nem a legprofibb, de nem is átlag otthoni cucc... Főleg nyugatabbra azért elég komoly videoklipek készülnek töménytelen mennyiségben ahol millió ember dolgozik ezeken, és tele van effektekkel, 3d látvánnyal a klip. Ezeket nem nagy studiók készítik soksor NASA szerverparkon... Viszont egy sima gép meg lehet hogy kevés, egy ilyen CPU meg időt és pénzt spórol...
Attól hogy itt pár ember veri a nyálát hogy mire jó ez, attól biztos van rá igény, csak kirakatra nem gyártana az AMD procikat ha nem kell senkinek... (Főleg hogy az AMD nagyon kis hal az Intel mellett, így gondolom viccből nem gyártanának olyan procit ami nem kell senkinek, és nem jó semmire... csak arra hogy szűk látókörű magyar PH fórumozók vitatkozzanak a 64 mafgos desktop CPU-k létezésének értelmén és célján...[ Szerkesztve ]
-
D.Va
senior tag
Vannak milliomosok, de vannak, akik meg cégektől, támogatóktól kapják, netán az AMD-től reklám gyanánt. Még az is lehet hogy teszt után vissza kell adniuk a CPU-t (amennyiben túlélte) De lehet olyan helyen dolgoznak ahol tömegével használnak ilyen procikat.
Anno a Phenom II 940 BE (Black Edition = tuning) procimat újonnan rendeltem, és bontottat kaptam, még pasztás is volt. Vissza is küldettem hogy bontatlant kérek, gondolom a nagykerben valami tuning b*zi megrángatta a procit, aztán visszacsomagolták... Kösz, ilyen "új" termék nem kell... Kaptam utána bontatlant.
(nyilván azért bonthatták ki a nagykerben, hisz alaplap teszthez elég lett volna Sempron is, ahhoz nem kell 70 ezres procit bontogatni...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Processzor felvásárlás
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest