- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanchore
senior tag
Vajon mennyi lesz itthon? Gyanítom közelebb lesz a 150-hez mint a 100-hoz.
-
Ultra 64
csendes tag
Greetings!
Pár kérdéssel fordulnék a tisztelt hozzászólókhoz, hozzáértőkhöz:
1; A szóban forgó videokártyához elég egy 700 Wattos tápegység vagy nagyobb teljesítményű kell?
Laikus felhasználó vagyok, így nem teljesen egyértelmű számomra az asus.com oldalon megjelölt leírás,
ami ezt takarja: "up to 300W(additional 6+8 or 8+8 pin PCIe power required)".
(Egy Cooler Master Silent Pro M700-at használok, amin van két 6+2 Pin csatlakozó.)2; Szintén a gyártó globális honlapján 1.7" van megadva a termék "vastagságára", ami - ha jól számoltam -
felkerekítve 4,4 cm. Ez valóban elfér a "dual-slot" méretben vagy kilóg belőle? (Lehet, hogy egy mérést majd
megér.)3; Ha a HDMI vagy DP kimenetén keresztül lenne összekötve egy QFHD képmegjelenítővel (mondjuk a már
elérhető Toshiba 55ZL2G modellel), akkor pl.: a Crysis 3-at már 4K felbontásban lehetne végigjátszani?A segítséget, válaszokat előre is nagyon köszönöm.
-
H.Ezredes
őstag
Hiába kötözködsz nincsen igazad nem tehetek róla,hogy a 680 tesztben COD4 volt. De egy BF3-ban Metro-ban számít,hogy nem esik le az FPS 30-ra........... Rengeteget számít és mert neked nem számít mert pl nincs ilyen kártyád nem játszol ilyen játékokkal azért nem hülyeség
Gondolom nincs se 670-se 680 -ad és főleg nem próbáltad pl: multi-ba a BF3-at FULL HD-n MAX grafikán 64 fős Gulf Of Oman-on ezekkel a kártyákkal... Mert értékelnéd akkor azt a +20FPS-t és nem írtál volna ilyet
Hidd el sokszor jól jön egy ilyen kártyán is a + kakaó
Én saját tapasztalatból beszélek,hogy egy 285-295-480-580-670-680-as kártyáknál de fölsorolhatnák még párat mindnél jól jött az a + teljesítmény.
-
PH-User
addikt
válasz
H.Ezredes #66 üzenetére
Ja, értem.
Tényleg nem mindegy, hogy 240 fps-sel játszod a COD4-et, vagy 260-nal.
Netán 65 helyett 80-nal játszod a BF3-at.
Legalább meglenne minden játékban folyamatosan az 50 fps és akkor no para lenne...
Na, de nem "flémelek" tovább, értem én, hogy... 4 lába van, asztal, de nem szék. -
H.Ezredes
őstag
Azért mert rohadt sokat hoz.
PL:Nézd meg az én kártyám esetében giga 670 egy REF 670-hez képest is mennyivel jobb a giga 670 illetve ha manual OC-t raksz rá mennyit számít. Erre mondják,hogy jelentős a különbség... És ezek még nem is nagyon magas OC-k Én pl:1300 Mhz-en használom itt még erősebb még többet számít/hoz.... Eléggé érezhető.. NAGYON is sokat számít az OC nekem nem mind1,hogy "ingyen" manual OC-val kapok +20 FPS-t vagy sem mert PL: BF3-ban eléggé sokat számít nem mind1 ,h 40 FPS vagy 60....
giga 670
Ez meg egy 680 DCII
-
Reggie0
félisten
Dehogynem. #3,#39 innen indult, hogy mire kellhet ennyi. Igazabol nem neked cimeztem a valaszt, csak azert a tiedre valaszoltam, hogy soros legyen a gondolatmenet es ne agazzon szet. A lenyeg meg annyi lett volna, hogy van ertelme a sok ramnak, csak nem ennel a tipusnal.
-
kpal
nagyúr
ezzel hogy 2slotra faragták vajon lesz olyan jó mint a 3-as
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
H.Ezredes #49 üzenetére
izé, a 150ks kategória az már valamennyire nyugaton is halo kategória, annyiból kijön egy ps3 minden kiegészítővel vagy egy TVvel. vagy egy kellemes félkonfig. vagy egy CF/SLI. vagy egy komplett gép.
aki annyi pénzt kiad egy kártyára, annak nem ezen fog múlni. mert mivan, ha neki az a játék nem érdekes (mint pl én meg a Dirt3)?
-
H.Ezredes
őstag
Én szerintem meg ne egy elnézést szartalicska 50-80K-s kártyába rakjanak 10K-s játékok promóciós kódját hanem aki kiad egy kártyára ~150K-t az kapjon a pénzéért ilyeneket..... Vicc,hogy a 660Ti-kez is,hogy osztogatták a borderlands 2-őt ha meg megvetted a 150K-s csúcskártyát kb semmit se kapsz... 680DC2T Nah hozzá adhattak volna valamit... Nekem meg ez a véleményem aki ennyi pénzt kiad egy kártyára na az kapjon ajándékot vagy ami korrektebb kapjon mindenki....
-
Ombi5
őstag
Szerintetek ezt is lehet huzni ,mint egy DC2T vagy DC2O-s verziot? Vagy van mas is modositva a gyarilag emelt orajelu kartyaknal?
-
Bandi995
aktív tag
KELL KELL KELL KELL KELL KELL KELL KELL KELL KELL KELL KELL KELL KELL KELL KELL KELL KELL
-
proci985
MODERÁTOR
2GB ram a gyakorlatban el tud fogyni, ez saját tapasztalat. szóval annál több jobb, architekturálisan meg a GTX680nál a 4gb a következő lépcső.
nem a 610ekből kell kiindulni, azokra tényleg felesleges 1gbnél több, az is csak akkor kell, ha rákötnének két fHDt.
Tamás9x: játék alá sem mindig elég 2gb ram. GTX680 meg elég erős ahhoz, hogy 2GB rammal simán Vram bottleneckes legyen... egy szem 6950el is előfordul, hogy kéne még memória, pedig jók az fpsesk egyébként.
-
Madn!ght
addikt
Nem semmi kártya! Egész pofás az ASUS backplate.
-
Yodafon
őstag
4 Giga ram? GTX860?
Asszem ki tudnám használni
-
kromatika
veterán
csak egy a kérdés.minek 4 GB VRAM?
-
Zirowe
nagyúr
520$-os kártyákhoz ilyen játékokat.. :S
Természetesen AC3at leszámítva.
-
KisTopi95
aktív tag
A DirectCU II hűtővel felszerelt termék doboza egy promóciós kódot is rejt, melynek hála öt PC-s játékból egyen ingyen le lehet tölteni.
De nem néz ki rosszul ezzel az adatokkal az biztos.
-
Silentfrog
veterán
válasz
fatallerror #12 üzenetére
Bérkarmolás? Egy új szakma!
-
FlekkeN
aktív tag
válasz
matteo_szg #21 üzenetére
Hát ha azonos típus kártya kellene dönteni akkor valószínű. Szerintem ez is döntő lehet márkák közötti versenyben. Ott úgyis csak pár ezer forint különbség szokott lenni.
Elképzelem ahogy kinyitod a dobozt és oda van írva:
Sajnos ez a videkártya nem nyert, de ne add fel! Vágd le csatlakozót a kártyáról és küldd be, hogy tiéd legyen a 2012 kulcstartó egyike.
-
blackydan
senior tag
a szokásos szép forma
-
F_Zolee
nagyúr
"A ASUS a kártya hátlapja nem változtatott, így az NVIDIA ajánlásai köszönnek vissza rajta,..."
-
FlekkeN
aktív tag
válasz
matteo_szg #16 üzenetére
Oké az a kártya amihez adják még egy kicsit drága nekem, bár már fele annyi mint ez. Akkor olyan akciót nyomjanak, mint ami a csokipapírokban lenni szokott. Minden 5. nyer valami kisebb dolgot(egéralátét, póló, akár valami híres játékos cucca). Csak terjesszék ki az akcót a megfizethető kategóriára is.
-
mghltm
addikt
válasz
sing1ep1ayer #4 üzenetére
-
joecontra
addikt
Jónak tűnik.
Üdv,
J -
Remington
őstag
vajon mennyire terhelné le a vegas 2 a kártyát?
-
FlekkeN
aktív tag
Miért olyan termékbe raknak promóciós kódot amelyik ára a csillagos egekben van? Aki ezt megveszi csak megengedhet magának egy játékot.
Esetleg rakhatnának véletlenszerűen valami olcsóbb, középkategóriás kártyába.
-
toldy
őstag
Nem rossz ,de 690 mikor lesz 8gb vrammal ?
-
fatallerror
addikt
-
TomiLi
addikt
Eddig nem 3 slotos volt a 680 DCuII?
Most megkapta a 670-es hűtését, 4Gb Vram-mal? Ez vagy hangos, vagy meleg, vagy mindkettő lesz..... -
Angel1981
veterán
Hmmm, de szép darab, nyami!
-
ViZion
félisten
válasz
fatallerror #7 üzenetére
Te csak karmold fel a 7770-ed... vagy már ezzel szemezel?
-
Silentfrog
veterán
válasz
fatallerror #7 üzenetére
Menj el veszettségi oltásra mert ez nem normális karmolás már!
-
fatallerror
addikt
ez a doboz rohadt jól néz ki, főleg mert megkarmoltam
-
v!ct0y
veterán
Vegas 2 ez most komoly ?
-
capulet75
addikt
Mi a bánatra kell 4GB VRM?
-
Silentfrog
veterán
Nekem volt hasonló elrendezésű hőcsöves kártyám és megfogadtam,hogy nem veszek sosem olyan kártyát amin szélességében kinyúlik bármi /venti,hőcső/ a kártyáról. Pont beleért a házventi lapátjaiba a hőcső.
A 4gb memoria ezen már elfér.főleg ha kettő van összek varázsolva.
-
jan101
tag
Kíváncsi vagyok ki nem az AC3-at választaná az 5 játék közül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest