- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Onkyo régen nagy márka volt, manapság nem egy termékükre a kommersz megfogalmazás illik. Állítom hogy 50+ ezerért te se ezt vennéd otthonra hanem valami gyengébb márkát de rendes különálló stereo-t. Lehet ezt bárhogy nevezni 3d virtuális stereoval szédíteni a népet, de ez ebben a formában egy mono eszköz.
[ Szerkesztve ]
-
tamasgal
senior tag
Skacok, ha valaki kékfogon tolná a saját hifijén annak: [link]
-
Tigerclaw
nagyúr
Az Apple legalább az ilyen partnereknek szólhatott volna, hogy új csatlakozóra térnek át. Mire megjelent, félig el is avult.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Nekem valahogy a Beats és a gondolkodás nem fér össze egy mondatba.
Onkyo ide, onkyo oda, nem hiszem, hogy normálisat szól. Már eleve a sztereó tér nincs meg, "3D hangzással" meg ne akarják kiszúrni a
szememfülem, a legtöbb esetben eddig ez csak a középtartomány kinyírásáról szólt.[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Szafter
tag
Azért az árért én akkor már valami Beats by dr.dre cuccon gondolkoznék.
Nevess, és a világ veled nevet. Horkolj, és egyedül alszol.
-
djculture
félisten
50k pluszért nem ilyen egybe valamit vennék az tuti.
-
StLui
veterán
válasz sing1ep1ayer #2 üzenetére
Az előző Philips-es dokkolós cikknél azt írták BT-n keresztül gyengébb a mély is, és a magas sem az igazi.
Amúgy meg most már biztos nem fogok ilyen dokkolós izéket venni, van két i4 itthon, ha vélelenül lesz csere i5-re akkor vehetnék 10 pénzért átalakítót, na egy nagy sz..rt, "h..lye azért nem vagyok"[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
sing1ep1ayer
őstag
-
Buci21
addikt
Nah, ez igen érdekes Nem tudom, hogy bluetooth-on milyen minőségben lehet zenét áttolni. Ennek ellenére nem lehet annyira rossz, bár elég kicsik lehetnek azok a hangszórók, és a mélysugárzó is (pedig anak azért hangnyomást kell produkálnia rendesen nem? ) Ilyenekről vannak tesztek itt a PH!-n?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A Galaxy S25 az első telefon Qi 2.1-gyel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Jövedelem
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest