Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ngabor2
nagyúr
igen, erre gondoltam. lehet, hogy én olvastam hasonló híreket eddig szelektíven, de mindig olyan fogyasztás-értékeket láttam, hogy írás/olvasás alatt x wattot, idle módban y wattot, stand-by módban meg z wattot fogyaszt. való igaz, hogy ezt a 0,0013-t megszorozva 240-nel megvan egy "valódi" fogyasztásérték, ami jobban beillik a korábban használtba.
a "hülye megfogalmazás" talán kicsit erős volt, maradjunk annyiban, hogy a fogyasztás érdekes megadása a gyártó részéről.
az ssd-vel való összehasonlítás teljesen érthető, hisz az a "konkurencia", csak az eltérő működési elvből következik, hogy nem feltétlenül hasonlítható össze ez alapján egy az egyben (külön idle, meg külön írás közbeni összehasonlítás talán szerencsésebb, nem osztva a mérettel). egy kisgépnél nem biztos, hogy az számít, hogy 30, vagy 240GB, hanem az, hogy 0,3, vagy 2,4W-ot fogyaszt, ugyanis a mindig kevés aksiidőt ez erősen befolyásolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest