- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mint amikor fősulin a tanár szemléltette hogy 16Khz fölött nem hallunk, és odacsűrt még egy felet az erősítőnek... Erre vagy harmincan kaptunk a fülünkhöz és anyáztunk
Előző hszhez: Egyébként mivel ilyen kis különbség van, és az audigyhez adott 24bites demo dvd is kissé gyenge, kb 3-4 ilyen lemezem van... igaz, egy Audigy2 Platinum eX meg egy 15 ropis Technics füles (RP-F500) messze van még attól amin megcsillogtathatná érdemben a tudását - de pl a Metallica és Rob Thomas albumoknál több plussz van a 24bites lemezen mint az audigysen.
-
And
veterán
A tévéknek (konkrétan a CRT-t kivitelűeknek) speciel a sorfrekvenciás 'hangját' lehet hallani a sorkimenő transzformátorból, esetleg az eltérítőtekercsből. De annak a frekvenciája 15,6 kHz-es, tehát bőven 20 kHz alatti. Egyébként hány éves az öcséd? Mert huszon-harmincéves korban már nem jellemző az ennyire magas hangok érzékelése.
Mod. #21: ok, ez elfogadható, említettem, hogy nincs ideális szűrő. Csakhogy:
"Nem a 20KHz-es jel torzítatlan visszaadás a lényeg"
ezzel is egyetértek, nem is én írtam, hogy a jel négyszögesedni kezd, ahogy közeledünk a feldolgozható frekvenciatartomány felső határáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest