Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

GerykO
aktív tag
válasz

Auratech

üzenetére
						Amennyiben rám érted, hogy stúdióba privatizáltam magam, akkor nagyot tévedsz.
 Mindenért, amim van kőkeményen megdolgoztam. 
Ha arról a felvételt elkészíteni vágyó illetőről beszélsz, akivel a zenekarom által sodort össze a élet, akkor szerintem "hangmérnök"-nél nem véletlen tettem idézőjelet, utalva a pejoratív értelmére.
Mivel nem vagyok az élet minden területén egy enciklopédia(nem is szeretnék az lenni), ezért nézd el nekem azt, hogy nem tudok a mikrofonok időbeni feltalálásával, és fejlődésével kapcsolatban pontos adatokkal szolgálni.
Ezek szerint a komoly zene mellett nem tudják megengedni az igényes hangmérnököt? Vagy csak a kiadó szarik a minőségre? Vagy miért van különbség egy és ugyanazon koncert felvétele közt LP és CD lemezek visszajátszásakor? Ha pediglen a CD már tökéletesen jó minőségű, mégis miért hoztak létre SACD lemezt? Miért használják a 24 bitet a 16 helyett?
Soroljam még a kérdéseket?(#313) Ba cy lus: De írtam azt is, hogy mindenki annyira igényes, amennyire akar, vagy amennyire a pénztárcája engedi.
 Ja, hogy az olvasás nem az erősséged? 
 Vagy a megértése okoz hatalmas problémát? 
 Akkor lehet mégsem bennem van a hiba... 

Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889
 - BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
 - LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindenért, amim van kőkeményen megdolgoztam. 

Vagy a megértése okoz hatalmas problémát? 
 Akkor lehet mégsem bennem van a hiba...