Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Supra
tag
válasz
#16939776 #14 üzenetére
Én is éppen ezt akartam írni: egy ilyen felület kialakításához nem jó a vászon, mert a legkisebb légmozgásra is szét fog esni a kép, falból ilyen sikot csinálni pedig nem is tudom, milyen technológiával lehet...
Így fejből saccolva szerintem már 0.1 milliméteres hullámzás is látható hibát okoz - bár arról nem szól a cikk, hogy mekkora torzítása van már eleve a technológiának...
-
MZperX75
addikt
válasz
Cingáriusz #2 üzenetére
Hali,nekem egy 3LCD-s HD ready Hitachi projektorom van natív felbontása 1024x768 2400 Lumen fényerővel ,7éve használom 6000órából ellőttem 4500-at ,Mennyezetre fejjel lefelé van rögzítve,kb talajról 1.0-1.20m-től kezdődik a képe a falon, kb 4m -ről lövöm a képet,simán mászkálsz előtte nincs kitakarás,ahhoz nagyon közel kell menni a vetített képhez hogy kitakard.
régi lakásomban így volt rögzítve 2.9-es belmagasságnál.
persze ennél csak nagyobb képet tud ,lehető legkisebbre vettem 4m-ről.Tehát nincs kitakarás,senki nem rúgja fel olcsó,a meglévő anyagokból lehet dolgozni,kell egy 8-10m VGA vagy HDMI kábel elrejtve,2000Ft-ért vettem acél lapokat amit összelegóztam.
10kábel 6000Ft
2000Ft a konzol,és a falra felfestettem a vásznat. -
törölt tag
válasz
Cingáriusz #8 üzenetére
Ehhez a tökéletes derékszög kell és ultrasík vászon/fal kell hogy ne torzuljon a kép nem éppen rohamcucc.
-
subset
senior tag
Az 5 cm az nagyon szép - mint "vetítési távolság"
Azért vannak már próbálkozások, az LG termékét:
PF1000U érdemes megnézni
CES 2016 díjazott11cm -60"
38cm - 100" -
Tigerclaw
nagyúr
Amúgy erre az 5 cm-es vetítési távolságra valódi számottevő kereslet is van, vagy ez csak olyan marketing paraméter.
-
DoItYourself
addikt
válasz
Cingáriusz #8 üzenetére
Nem 5cm-ről, de azért kapható olyan vetítő, ami közelről (~80cm-ről) vetít nagy képet, pl. Epson, NEC. Normál projektorokhoz képest kb. másfeles az árszorzó.
-
elefant
őstag
válasz
Cingáriusz #8 üzenetére
fuu, erre nem is gondoltam soha.
van olyan ami engedi a hátulról vetítést (bár gondolom hely sincs nagyon erre ezeken a bulikon) -
-
lexandro
tag
meg egy foto sincs... sokat nem er egy ilyen cikk igy
-
elefant
őstag
válasz
flashpointer #1 üzenetére
én eddig csak kiállításon láttam ilyen ultrarövid vetítési távolságú házimozi projit (plexi szobában), szóval a körülmények nem voltak 100%-osan otthoniak, de zúgást nem nagyon hallottam.
-
elefant
őstag
válasz
Cingáriusz #2 üzenetére
mit melózol?
-
oriic
HÁZIGAZDA
100", 4K - Az ár itthon pedig gondolom 7 számjegyű lesz.
-
Én a munkámhoz nagyon örülnék egy max 1024x768-as projnak, ultra rövid vetítési rávolsággal.
-
flashpointer
őstag
Ezek is ugy zugnak a hutes miatt mint a hagyomanyos projektorok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Energiaital topic
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!