- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thronks.90
tag
Bocs, félreérthető voltam. A Pihez csatlakoztatott lemezekről kellene filmet lejátszani minden esetben. Tv- t nem tudom még hogy megoldható- e hogy HDMI- vel csatlakozzon, vagy DLNA- n kell hogy lejátszódjon a média. Passz, hogy lenne egyszerűbb, kezelni az eszközt mondjuk egy egérrel vagy appal mobilról, vagy a Tv- t távirányítóról, ahogy most is. Hálózattal nincs probléma sávszél ügyileg, 1080p filmeket tudok rajta streamelni egyik gépről a másikra és a Tv- re is akadásmentesen. Backup tényleg nem fontos, képeket kellene feltölteni rá elsősorban egy Iphone 7+ és egy Samsung J5 készülékről, és jó lenne el is érni őket ( az egy kis plusz, ha neten keresztül mondjuk anyám is tudná őket kezelni, nézegetni otthonról). remélem érthetőbb a problémám, ehhez keresném a megfelelő verziót a masinából! köszönöm a segítséget!
-
Thronks.90
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene nekem! Szeretnék egy NAS- t, de nem tudom hogy a Rpi melyik verziója lenne megfelelő számomra. Pi 3 van fent itt jó pénzért, kérdés hogy tudja- e amire nekem kellene, vagy keressek "gyári" NAS- t!?
-Torrent kliens 24/7,
-A hozzá csatolt merevlemet(ek) - ről 720p és 1080p filmek lejátszása hálózaton
-Backupok készítése 2 telefonról és 2 számítógépről (ez nem annyira fontos)Asus routerhez lenne csatlakoztatva kábelen, onnan WIFI illetve kábel menne az eszközökhöz.
Köszönöm a segítséget! -
Thronks.90
tag
válasz
Thronks.90 #9456 üzenetére
Reggel van, bocs a dupláért, nem fejeztem ki magam elég érthetően. Szóval TV- re, HDMI- n keresztül lenne kikötve az eszköz, és asztali gépen lévő filmeket szeretnék lejátszani vele, hálózaton keresztül.
-
Thronks.90
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem volna, hogy a B változatot, lehetne- e használni FullHD filmek streamelésére otthoni hálózaton? Ha nem, mit ajánlotok helyette, lehető legolcsóbban?(Sajnos ez az egy alternatíva jöhet szóba)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged