- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
A problémás [monitor/TV] ez.
A LED-t nem tudom, alap modell.A gép HDMI-n keresztül csatlakozik (nem HDMI to DVI, hdmi-hdmi)
mind 2 monitor 1080p és 24"A LEDnél mind2 rendszert sikerült belőni lekértem a DMT meg CEA módokat, az alapján belőttem a HDMI módot (úgy emlékszem 16 volt)
A hybridnél már érdekesebb a dolog, a Pidora mintha kvázi független volna a config.txt-től ott ált. jól jön be a kép. Raspbian-om volt először és tulképp ez az ami érdkel mert a projektek ált. erre vannak. (Meg itt már előtelepített a python)
Itt első indításnál már a startupnál(szövegek mennek) is láthatóan nem volt jó a kép. A TV a módot 1080p-nek ismeri, de elég vastag fekete keret van körbe mintha csak 720p lenne (de nem 100% lehet, h picit torzított) natívan ráültetve az 1080p-re, ha ígyúgyamúgy játszok az overscannal akkor meg megint csak lelóg egy csomó információ, kb pont olyan széles sávokban, mint amennyi fekete keret volt.
Amúgy van rajta külön PC mód, de az azthiszem csak a DVI-n vagy a VGA-n keresztül jön be. Amire emlékszem, hogy DMT-s 1080p módot nem írt ki a cucc. A CEA-snál meg bármire állítottam 25Hz, 50Hz midnig 1080p@60Hz-t ír a TV ha infót nyomok.
Ennyit tudok mondani fejből, remélem ebből már lehet valamire következtetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest