Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balerik
aktív tag
Szia!
Nekem is RPI 4 em van 2GB memóriával. Jelenleg LibreELEC fut rajta és nem volt még olyan FHD vagy 4K (4K HDR) film ami ne tökéletesen futott volna rajta akadás nélkül (bármely méret mellett, volt már 45-50GB film játszva). Próbáltam már több PI-s OS (LibreELEC; OSMC; DietPI) és mindegyik alatt KODI-val hibátlan volt a filmek lejátszása.
Ha csak FHD; 4K; 4K HDR a cél akkor LibreELEC,
Ha kell torrent is akkor OSMC, abban egyszerűbben és alapból bekapcsolható a Transmission. -
JulianSinulf
őstag
Szia!
Van a gondodra egy jó megoldás. BarebonePC-t kell építeni és az le fog játszani mindent.Nekem 4 GB-os verzióm van és a hardver nem tud egyszerűen többet, mint amit tapasztaltál.
Eleve 4K felbontáson már jelentkeznek a sebességgondok, YT-n ekkora felbontású filmet csak lassú diában lehet.
Ezen területen inkább hanyagoltam a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- SnowRunner
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Milyen routert?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen széket vegyek?
- PlayStation 5
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen 9 5900XT // 32GB 3200MHZ // RTX 3070 8GB //512GB GEN4
- Mac mini Mid-2011 ( i7, 8GB, 500GB HDD )
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann