- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Hát, órajel limit alacsonyabbra húzással valószínűleg lejjebb vihető a terhelés alatti ugrás. Úgy tudom az elektronikák fogyasztása az órajel növelésével nem lineárisan nő, szóval az a 200MHz is odavághat.
Az smsc/LanXXX chip kapcsán egyik tesztnél arra gondoltak, hogy talán lehet (majd) mód letiltani annak, akinek nincs szüksége rá, mert például wifit használ. Ez eléggé fix fogyasztásnövekedést okoz. A betáp körüli változásra leszek majd még kíváncsi, mert mostmár elvileg okosabb, kapott oda is valami chipet.
Ilyesmire gondolok, hogy okos töltőkkel jobban kijön-e. Meg, hogy van e feszültségesés, mint ahogy a régi megoldásnál volt. Régebben inkább 5.2V körüli tápot szeretett, hogy ne essen be nagyon 5V alá.
(nekem egyelőre nincs tervben vásárlás, mert amire használom, arra elég a 2db 2-es és 2db első generációs, meg a zero.)
(#29677) wassermann
múltkor botlottam bele én is, azóta jött ki több is
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest