- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
azbest #22301 üzenetére
Én vettem egy 2 GB/ 8 GB modellt $33.99-ért, igaz Kínából, így néhány hét volt, amíg megérkezett. Most rendeltem egy 1 GB / 8 GB modellt, amin viszont gigabit LAN van. Ez pontok beszamítása után $18.50 volt (pontok nélkül $21.99).
A LibreElec tökéletesen megy rajta (nyilván csak az elsőről tudok nyilatkozni, de elvileg az összes S905-ös android boxon megy) SD kártyáról. Így maradhat az Android is, ha mégis szükség lenne rá. Előnyük ugye az, hogy házban vannak, van távirányító, wifi (vannak dual band típusok is), általában van optikai hang kimenet, valamint jó néhány típuson analóg hang és videó kimenet. Van HDMI CEC is, szóval a saját távirányító használata sem szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged