- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Házimozi belépő szinten
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért tűntek el a buta tévék?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
golya87
üzenetére
áh elsőre nem dobta ki a kereső, mert elgépeltem abban a kommentemben

Ez a leírás: [link]Nem usb-t figyel, hanem ha be van kapcsolva, akkor adott időközönként etetni kell értékkel, mert ha ez kimarad, akkor nyom egy resetet. Persze lehet, hogy másra is lehet konfigurálni.
Annyi, hogy ha aktív, akkor kikapcsolásnál előbb a watchdog szolgáltatást kell lelőni és utána kiadni a kikapcsolást, különben újraindul.
Nekem egy Thinkpad T61 sokallt be attól, hogy évekig rá volt dugva 3-4 tuner a dokkolós portjaira. Az usb hiba miatt borítja a linux kernet és a win is beáll fagyásba rendszeresen miatta. Bár nem mentem még utána, hogy lehet -e javítani, vagy melyik eszközt kéne letiltani, hogy még használható legyen. Azt hittem a dokk aktív hubos, de valsz csak kivezetés. Lehet valami kondenzátor megfáradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Házimozi belépő szinten
- GTA V
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- HP P43021-0A1 16GB 3200MHz PC4-25600 1rx8 Cl22 ECC Unbuffered DDR4 SDRAM 288-pin UDIMM
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann