Hirdetés
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
Az attól függ. Ha tehetséges vagy, lehet belőled kiváló grafikus, illusztrátor (nem Adobe
) --fú, ez milyen rossz volt
, szóval van lehetőség, de az nagyon rögös út...
Egyébként meg a tervezgetés az nem a munka része?
Na jó, ma már tényleg a gép van a középpontban, sokat segít, de szerintem fontos, hogy ne feledkezzünk meg a hagyományos technikákról sem...Sajnos sokan ezt teszik...(NEM rád gondoltam
)
[Szerkesztve] -
tailor
őstag
Hát azért ha valakit vonz a rajzolás, és ért is hozzá, az ne csak digitális médiában gondolkodjon, szerintem...én pl. imádok fogni egy ceruzát,tollat, szenet, akármit és csak úgy rajzolni, látni, ahogy lesz valami.
A digitális rajz és a ''normális'' szerintem két külön dolog... Az is érdekes, és nekem is nagyon tetszik, de sok digitálisan elkészített alkotásnak létezik kézzel, papírra rajzolt vázlata. Van, akinek így könnybben megy, mint bámulva a monitor előtt... -
tailor
őstag
válasz
Twiggydoll #58 üzenetére
félek a vámpíroktól
[Szerkesztve] -
tailor
őstag
válasz
Twiggydoll #54 üzenetére
Köszi
Nem másolt, saját kútfő
Szoktam néha...
[Szerkesztve] -
tailor
őstag
Órai jegyzet
Bővebben: link -
tailor
őstag
válasz
Ráczkölke #43 üzenetére
Megint csak érdeklődés szintjén: nem gáz, hogy wireless? Úgy értem, nem ''akad'' néha a rajzolás, nem késik? Mert sajnos én ezt tapasztaltam wireless cuccoknál...
Még a 25K-s bluetooth-os mac egérnél is
A rajzfelülete egész jónak tűnik...mármint méretre. Hány szintű nyomásérzékenységet tud?
-
tailor
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #31 üzenetére
bLaCkDoGoNe, grat, jó az oldalad! Vannak elég jó fotóid
Mióta ''űzöd''?
-
tailor
őstag
UP a topicnak! Én is főleg PS-ben dolgozom, rajzolni sajna digitábla hiánya miatt (még) nem szoktam... Mondjuk én főleg a tipo-s dolgokat szeretem; itt van pár kép, amiket készítettem, még anno, 1-2 éve:
Bővebben: link
Remélem nem sok(k)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest