Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Amugy ez nagyon érdekes kis megoldás, a harisnyával
lehet később énis ki fogom próbálni, de most még nem akarom elcsúfítani a kis ördögöt, nekem szemelőtt van az oldalsó világítás és nagyon bejön
Amúgy nálam is eléggé hangos, és erős is, mint egy mini porszívó! mondjuk sztem van is eredménye: az e8400esem gyári hűtéssel 30C fok körül van, ha unatkozik 
-
Dyingsoul
veterán
Nah megvan a ház és a benne lévő cuccok miatt sem kell szégyenkeznem
Iszonyatosan jó kis ház, jobbat már nemnagyon tudnék elképzelni. Kis hibájának azt tudnám felróni, hogy a pci-ra csatlakoztatott cuccoknál nem nagyon válik be az a csavar nélküli sín, ugyanis hiába nyomom rá, nagyon laza, nem lehet rápattintani. Végülis mindegy használtam pár csavart is, de a vinyót és az optikai meghajtót csavar nélkül nagyon kényelmesen és biztonságosan bele tudtam pattintani
Remek ház! -
Dyingsoul
veterán
Dani_kp-hoz lenne egy kérdésem
A ninjának az ajtaja nem idegesítő,hogy csak 90fokra nyílik? Gyárilag csak 2 ventillátor van hozzá hátsó, oldalsó)? Az elejére mekkora ventillátor vagy mekkorák szerelhetőek? az elől lévő ventillátorok számomra a legködösebbek, ugyanis arról sehol nem találtam semmilyen leírást hogy milyet lehet oda venni :S Ja és hogy ajánlott a venillátorok beállítása, ha két (hátul, oldalt) illetve három ventillátor van a házban? A gyári ventrik amik benne vannak mennyire hangosa?
Hát ez több lett mint egy kérdés XD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lehet később énis ki fogom próbálni, de most még nem akarom elcsúfítani a kis ördögöt, nekem szemelőtt van az oldalsó világítás és nagyon bejön