Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2026: nevet váltanak a gyorsabb WD SSD-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brasil
senior tag
az h van-e értelme az az én dolgom azt hiszem...nem is ez volt a kérdés hanem h mi lehet az oka.de ha nem hát nem...egyáltalán mi értelme a rédnek?akkor töröljük is a topicot nem???de komolyan nem az lenne a lényege a fórumnak h megbeszéljük/kérdezzük/vitassuk a dolgokat? ha nem akkor én tévedtem bocs!
-
brasil
senior tag
hi
na nem nagyon vágom itt a dolgokat szal lenne pár kérdés:
csináltam réd0, 3db 80as samsung sata2-ből.nyomtam egy hdtach-ot:![[kép] [kép]](http://img415.imageshack.us/img415/9607/samu11rl.jpg)
ennyi lett. ez jó-e vagy sem vagy mizu? a kérdés azért foglalkoztat mert szicsu kolléga is összetett 3db 80as seagate sata2-t, ugyanaz a lap ugyanaz a mem, ugyanaz minden...:![[kép] [kép]](http://img527.imageshack.us/img527/4922/sea14um.jpg)
na szal érdekelne h ez most a vinyók közötti különbség vagy mi?
kössz
(remélem nem lett nagy a kép...
)
kicsit nagy lett...na mindegy...a másik dolog h a grafon az ingadozás az ok?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Napelem
- Avast! Antivirus topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Indul a ChatGPT Health
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)