Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nem rakom fel még egyszer ezt a béta drivert, korábban már próbáltam. Nem javított a helyzeten, viszont a többi játékaimat és még a windows-os alkalmazásaimat is elcseszte, néha még az asztalt is összecsíkozta. Köszönöm, inkább menjen minden, csak a Rage ne, mint semmi se működjön normálisan és ugyanúgy fagyogasson, mint 11.9-en.
A konzolparancsokat pedig már konfigurációs fájlként mindegyiket kipróbáltam, egyik sem segített.
Összefoglalva: Nekem nincs bajom a textúrákkal és a sebességgel, egyedüli gondom az, hogy egy ideig megy, majd fogja magát, leáll, megint elindul, megint leáll, elindul, leáll...
És ezen eddig semmi sem segített, várhatóan egy újabb patch vagy normális AMD driver érkezéséig nem is fog. És ez nagyon aggasztó előjel számomra a Bethesda másik nagyágyújával, a Skyrimmel kapcsolatban, bár azt - úgy tudom - DirectX-re írják, nem OpenGL-re. De ezek után kezdek komolyan aggódni.
MOD #985: Hidd el, mindent próbáltam. Átnyálaztam már ezt a topikot oda-vissza. Azért mert valamiről nem teszek említést, nem jelenti azt, hogy nem is próbáltam. A patch azokat a problémákat oldotta meg nálam, amihez eddig config fájlok irkálása kellett. De a lagon nem segített. MINDENT PRÓBÁLTAM MÁR
(Ez nem kiabálás, hanem a kétségbeesés sóhaja volt).
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest