Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-book olvasók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nem rakom fel még egyszer ezt a béta drivert, korábban már próbáltam. Nem javított a helyzeten, viszont a többi játékaimat és még a windows-os alkalmazásaimat is elcseszte, néha még az asztalt is összecsíkozta. Köszönöm, inkább menjen minden, csak a Rage ne, mint semmi se működjön normálisan és ugyanúgy fagyogasson, mint 11.9-en.
A konzolparancsokat pedig már konfigurációs fájlként mindegyiket kipróbáltam, egyik sem segített.
Összefoglalva: Nekem nincs bajom a textúrákkal és a sebességgel, egyedüli gondom az, hogy egy ideig megy, majd fogja magát, leáll, megint elindul, megint leáll, elindul, leáll...
És ezen eddig semmi sem segített, várhatóan egy újabb patch vagy normális AMD driver érkezéséig nem is fog. És ez nagyon aggasztó előjel számomra a Bethesda másik nagyágyújával, a Skyrimmel kapcsolatban, bár azt - úgy tudom - DirectX-re írják, nem OpenGL-re. De ezek után kezdek komolyan aggódni.
MOD #985: Hidd el, mindent próbáltam. Átnyálaztam már ezt a topikot oda-vissza. Azért mert valamiről nem teszek említést, nem jelenti azt, hogy nem is próbáltam. A patch azokat a problémákat oldotta meg nálam, amihez eddig config fájlok irkálása kellett. De a lagon nem segített. MINDENT PRÓBÁLTAM MÁR
(Ez nem kiabálás, hanem a kétségbeesés sóhaja volt).
Új hozzászólás Aktív témák

- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Garis GAMER PC AMD Ryzen 9 7900/ASRock X870E TAICHI/32 GB DDR5 6000 MHz/2 TB M2 SSD
- ASUS PRIME H270-PRO alaplap (LGA1151, DDR4, ATX)
- Intel Core i7-7700 (4 mag / 8 szál, 3.6 - 4.2 GHz, LGA1151)
- L13 Yoga Gen3 2-in-1 13.3" FHD+ IPS kihajth érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i7-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest